EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech (25 – 26 octombrie) anunță noi parteneri și expozanți

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech, singura expoziție B2B din România dedicată tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, ce va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, anunță noi parteneri și expozanți. Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Astfel, Vlarox, GfK România și Danubius sunt expozanți noi. De asemenea, Coca-Cola este Refreshment Partner.

 

Aceste companii se alătură celorlalți parteneri și expozanți EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech:

 • RELEX Solutions și partenerul local re:innovation – parteneri SMART și expozanți
 • Plin Tech și Gun Media – parteneri TECH și expozanți
 • GLOVE, Soft Net Consulting, Update Advertising și Recicleta (un program Viitor Plus) – parteneri GREEN și expozanți
 • TSC Auto Id Technology, Plametco și Tecsol ISP – expozanți
 • Happy Friday – Catering Partner
 • Mediamodels – Hostess Partner

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456

Expozanți EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech

Vlarox

www.vlarox.ro

Suntem Vlarox, o companie infiintata in 2014, specializată în soluții fiscale. De-a lungul anilor, am investit în dezvoltarea de sisteme POS all in one, monitoare touch screen și sisteme kiosk, pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri.

Suntem importatori și distribuitori ai brandului Hanasis, un jucător important pe piața sistemelor POS în SUA și Emiratele Arabe Unite. Prin parteneriatul nostru cu Hanasis, produsele lor sunt disponibile acum și pentru piața din Romania și Europa.
Suntem aici pentru a oferi soluții fiscale complete pentru afacerea dumneavoastră. De la hardware până la software, Vlarox vă poate oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți operațiunile de retail și HORECA. Fie că sunteți un magazin mic sau o companie mare, suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o afacere de succes.

GfK România

www.gfk.com/products/gfk-geomarketing

EXPO RETAIL 2023GfK. Growth from Knowledge

De peste 85 de ani, GfK a câștigat încrederea clienților din întreaga lume, sprijinindu-i în procesele decizionale critice pentru afaceri. Datele și informațiile noastre fiabile, împreună cu capacitățile avansate de AI, au revoluționat accesul la recomandări în timp real, acționabile, care stimulează marketingul, vânzările și eficiența organizațională a clienților și partenerilor noștri.

Serviciul GeoMarketing

Într-un context socio-economic dinamic şi provocator, când este necesar ca orice companie să aibă o înţelegere cât mai bună a pieței, serviciul GeoMarketing oferă instrumente sofisticate de analiză spațială, de mapare a datelor pentru a ilustra specificul ariilor geografice, verificarea potenţialului punctelor de vânzare și adoptarea unei poziții mai bune pe piață.

GeoMarketing vă ajută să evaluaţi locaţiile şi să analizaţi piața direct pe hărți digitale, dar şi să delimitaţi zonele de catchment area şi să calculaţi potenţialul zonei de catchment area.

Danubius

www.datecs.ro

EXPO RETAIL 2023Danubius este una dintre primele companii care au pus bazele și au consolidat piaţa echipamentelor fiscale din Romania, având un rol activ în fundamentarea legislaţiei fiscale și în implementarea ei corectă.

Misiunea sa de pionier în informarea, educarea și digitalizarea domeniului fiscal local, i-a confirmat poziţia de lider, dar mai ales încrederea angajaţilor, partenerilor și a clienţilor, în cei aproape 30 de ani de activitate. Este un pionier al categoriei, prin caracterul său inovator și puternic.

Acestor trăsături li se alătură valori ca exigenţa, curajul, transparenţa, precum și capacitatea brandului de a educa partenerii in diferite arii de aplicabilitate fiscală.

Danubius este reprezentant: DATECS și deținător al autorizațiilor de distribuție și service Datecs; Wiseasy, Cely, Dibal, Newland și Zebex.

Coca-Cola – Refreshment Partner

www.coca-cola.ro

Coca-Cola este o companie pentru toți, care oferă produse în peste 200 de țări și teritorii. Misiunea companiei noastre este de a răcori lumea și a se implica într-o schimbare în bine. Alături de mărcile Coca-Cola, portofoliul nostru include Sprite, Fanta și alte băuturi răcoritoare.

Din categoriile de apă, băuturi pentru sportivi, cafea și ceaiuri, oferim brandurile Dasani, Dorna, smartwater, vitaminwater, Topo Chico, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest și Ayakata, iar pe segmentele de băuturi nutriționale, sucuri, lapte și băuturi pe bază de plante, oferim, printre altele, brandurile Minute Maid, Simply, innocent, Del Valle, fairlife și AdeZ.

În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. Pe plan local, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

EXPO RETAIL 2023

De ce să fii expozant EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech?

 • este singura expoziție din România unde poți să-ți prezinți soluțiile tehnologice, echipamentele și serviciile în fața managerilor de achiziții din retail, eCommerce și industria FMCG
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, eCommerce, industria FMCG, Food Service, HoReCa
 • beneficiezi de awareness pentru compania ta
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru awareness, branding sau întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de tehnologie, echipamente și servicii dedicată retailului, eCommerce-ului și industriei FMCG

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti

Cine sunt vizitatorii EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech?

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech ramâne un eveniment închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din retail, eCommerce, industria FMCG, Food Service, HoReCa, sectorul de bricolaj etc, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • technical buyeri
 • directori IT
 • directori de achiziții
 • directori de dezvoltare
 • supply chain manageri
 • directori de marketing
 • purchasing manageri
 • owneri de business
 • top managers
 • alți manageri care decid achiziția

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cum a fost la ediția EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

Peste 300 de participanți au trecut pragul expoziției EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, în cele două zile de eveniment, dintre care 120 de persoane din partea celor 25 de parteneri și expozanți și peste 180 de vizitatori – buyeri/ directori de achiziție, owneri de business sau alți manageri care decid achiziția din companii de retail, centre comerciale, eCommerce, companii din FMCG, DIY etc.

Iată principalele concluzii după evenimentul din 2022.

GALERIE FOTO

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech

Evenimentul expozițional EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte, expoziția având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui standuri pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este un eveniment expozițional B2B organizat anual de retail-FMCG.ro, cea mai citită publicație B2B din România din nișa de retail & FMCG, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business BricoRetail.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *