EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech anunță noi parteneri și expozanți. Ultimele standuri disponibile

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech, târgul profesional dedicat tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, ce va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, anunță noi parteneri și expozanți.

Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Rezervă unul dintre ultimele standuri, aici: www.expo-retail.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456

Astfel, Comarch este noul partener SMART, Infinite IT este noul partener GREEN, iar Merchant Pro, QInStore Radio și Total Technologies, alături de partenerul său AROS, sunt expozanți. De asemenea, GÉPBÉR-Színpad este Visual Partner, iar Happy Friday, Catering Partner-ul evenimentului, va susține un cooking show în ziua de 25 octombrie.

Aceste companii se alătură celorlalți parteneri și expozanți EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech:

 • Sameday, RELEX Solutions și partenerul său local re:innovation și Gun Media – parteneri SMART și expozanți
 • Plin Tech – partener TECH și expozant
 • GLOVE, Soft Net Consulting, Update Advertising și Recicleta (un program Viitor Plus) – parteneri GREEN și expozanți
 • TSC Auto Id Technology, Plametco, Vlarox, GfK România, Danubius, SCALE EXPERT, Quality Trend, Sintezis Birotica, ANKER Solutions și PlanRadar – expozanți
 • Coca-Cola – Refreshment Partner
 • Happy Friday – Catering Partner
 • Media Models – Hostess Partner

COMARCH – Partener SMART

www.comarch.com

În ultimii 25 de ani, compania Comarch a fost un furnizor global de tehnologii avansate (software-defined technologies), care ajută companiile din toate industriile să își optimizeze procesele cheie din afaceri.

Portofoliul vast al companiei include sisteme și servicii pentru schimbul eficient de date și documente, cum ar fi Master Data Management, Electronic Data Interchange, Online Distribution și e-Invoicing platform.

Fiecare dintre produse respectă pe deplin cele mai recente reglementări locale și permite companiilor să-și îmbunătățească performanța în afaceri, să obțină un avantaj competitiv și să reducă costurile operaționale.

Clienții Comarch includ profesioniști de top din diverse sectoare: retail (de exemplu, METRO-Digital, Tesco, Carrefour), FMCG (de exemplu, BIC, Johnson & Johnson, L’Oréal, Unilever), farmaceutic (ex. GlaxoSmithKline, Sanofi) și multe altele.

INFINITE IT – Partener GREEN

www.infinite-b2b.com/ro

Începând cu anul 2002, compania Infinite IT Solutions furnizează soluții cu scopul îmbunătățirii proceselor interne de business în cadrul companiilor, folosind documente electronice.

Schimbul electronic de date, rapid și sigur, reprezintă soluția pentru companii să se dezvolte dinamic și să își extindă lista de clienți.

Infinite Paperless reprezintă soluții pentru companii ce pot fi combinate între ele sau integrate în propriile sisteme de gestiune internă. Milioane de documente se transmit anual prin soluțiile Infinite Paperless. Printre soluțiile asigurate de Infinite amintim: EDI, RPA, Marketplace, eSign, eArchive, dar și eInvoice – se asigura conexiuni automatizate de transmitere a facturilor electronice atât B2G cât și B2B, inclusiv pe RO e-Factură.

În primul trimestru al anului 2022, peste 7 milioane de documente electronice au fost transmise prin Infinite IT Solutions, dintre care 3 milioane au fost e-facturi.

Clienții companiei opererează în sectoare diferite: retail, FMCG, Telecomunicații, Auto, Finanțe, Leasing, Real Estate, clienți mari din țări precum România, Polonia, Ungaria, Croația, UAE, și altele – în total 31 de țări. Printre clienții de referință se numără: Samsung, Bosch, Auchan, Mars, Dedeman, KIA, Orange.

FRESH FOOD PLATFORM by Infinite – o platforma digitală internă pentru marile rețele de retail

Platforma online B2B ce pune în contact marile lanțuri de retail cu furnizorii lor de produse proaspete este cea mai recentă soluție de digitalizare lansată de Infinite IT Solutions – un tool de comunicare între retailer și frunziorii agreați, ce facilitează procesul de negociere, ofertare și comandă, în timp real.

Soluția asigură, pe de o parte, retailerul de stoc permanent și livrări la timp pentru produse proaspete, perisabile, iar pe de altă parte scapă furnizorul de grija plasării la timp a ofertei perisabile.

Un proiect win-win unic în România, un concept inedit și gata dezvoltat!

Merchant Pro – expozant

www.merchantpro.ro

Cu peste 2.000 de magazine online în portofoliul curent, platforma SaaS de eCommerce MerchantPro înglobează un ecosistem puternic și agil, alimentat de o suită completă de componente out-of-the-box și susținut de capacități nelimitate de customizare on-demand.

Prin flexibilitatea sa, nivelul ridicat de automatizare și performanță tehnică ridicată, MerchantPro susține comercianții online din faza de start-up către scalare internațională.

Platforma furnizează funcționalități complete pentru a lansa, administra și dezvolta un business eCommerce de succes. În MerchantPro sunt pre-integrate toate tipurile de instrumente vitale pentru un magazin online – de la procesatori de plăți, curieri, marketplace-uri, până la soluții de marketing & analytics și sisteme detaliate de raportare. Business-urile mature își pot crește eficienta cu ajutorul integrarilor pre-configurate cu sisteme ERP, WMS și de gestiune.

Magazinele create pe MerchantPro au viteză ultra-rapidă de încărcare, clasare superioară pe toți indicatorii SEO și oferă o experiență optimă de navigare și checkout. Sistemul de proiectare a interfețelor de storefront oferă libertate de expresie completă, permițând crearea de design-uri personalizate pentru magazin.

Panoul de control super-flexibil susține fluxurile de lucru indiferent de numărul de angajați și de dimensiunea afacerii, în timp ce gradul înalt de automatizare a platformei sporește nivelul de productivitate, simplificând procesele complexe de lucru.

Sistemele ERP pre-integrate, posibilitățile de integrare cu furnizori dropshipping, funcționalitățile de sincronizare mulți-store & mulți-depozit și integrarile cu instrumente AI optimizează performanță operațională și oferă o infrastructură stabilă pentru scalare.

Capabilitățile dedicate comerțului online cross-border și integrarile cu soluții specifice permit o localizare facilă a business-ului în momentul extinderii internaționale, iar sistemele centralizate de sincronizare și gestionare a magazinelor dedicate fiecărei piețe susțîn dezvoltarea business-ului fără multiplicarea eforturilor și a resurselor.

QInStore Radio – expozant

www.qinstoreradio.ro

QInStore Radio oferă soluții personalizate de muzică ambientală pentru pentru magazine, rețele de magazine, centre comerciale, restaurante, cafenele și alte tipuri de spații comerciale.

QInStore Radio este companie 100% românească și face parte din grupul QSoft, grup care oferă printre altele soluții de difuzare în studiourile radio din România și sud-estul Europei încă din 1998.

Playlisturile puse la dispoziția clienților de QInStore Radio,  sunt concepute de sound designeri cu experiență de peste 20 de ani în industria radiourilor comerciale și sunt personalizate în funcție de specificul fiecărei afaceri. Melodiile și soundul playlisturilor sunt alese cu scopul de a îmbunătăți experiența clientului și a consolida imaginea afacerii.

Pe lângă repertoriul obișnuit, ce conține melodii comerciale, QInStore Radio propune formate unice de repertorii muzicale ce pot fi utilizate în magazine sau restaurante – repertoriul propriu QSoft sau muzica artiștilor independenți – care reduc semnificativ costurile cu muzica ambientală.

În oferta QInStore Radio găsiți si serviciul de difuzare anunțuri si mesaje audio, serviciu care ajută la promovarea produselor și serviciilor oferite și la o comunicare mai bună cu clienții aflați deja în locația dumneavoastră.

Prin soluția de streaming  oferită de QInStore Radio, puteți difuza un program unitar în toate locațiile afacerii dumneavoastră. Astfel, canalul dedicat QInStore Radio va completa în mod firesc imaginea rețelei si va contribui la consolidarea brandului.

Între clienții QInStore Radio se numără rețeaua de magazine SELGROS, Florăriile MAGNOLIA, cafenelele Ted’s, magazinele FARMEC, centre comerciale precum MILITARI Shopping Center, SILVER Mall, SUN PLAZA, clădiri de birouri: ROBERT BOSCH, DELI GROUP etc.

Total Technologies și partenerul său AROS – expozant

www.totaltech.ro

#WeGrowYourBusiness

Suntem aici să-ți creștem afacerea!

Total Technologies este consultant de business și integrator de soluții digitale, cu peste 30 de ani de activitate pe piața de tehnologie din România.

O companie ajunsă la maturitate, cu viziune pe termen lung, pregătită să raspundă oricând noilor provocări ale erei digitale, ce susține în drumul lor spre automatizare și digitalizare industrii precum: retail, curierat, logistică, producție, automotive, sănătate sau administrație publică.

Pe scurt, Total Technologies este aliatul forței de muncă din companiile românești, eliberându-le de sarcinile repetitive și uneori foarte dificil de realizat în parametrii de randament. Optimizăm și automatizăm fluxurile și spațiile de lucru, asigurând performanță și eficiență sporite.

AROS

www.aros.asbis.com

AROS (ASBIS Robotic Solutions) este o companie specializată în dezvoltarea și implementarea soluțiilor bazate pe coboți, roboți și platforme mobile robotizate autonome.

Scopul ei principal este de a oferi soluții inovatoare pentru a rezolva problemele economiei actuale și de a aborda diverse aspecte ale nevoilor companiilor din diferite domenii, precum producție, curățenie, servicii, securitate și logistică.

Activitatea de bază a diviziei AROS se bazează pe două segmente principale:

– distribuția de roboți colaborativi (coboți) de la branduri globale de top din sectorul de robotică

– platforme robotizate proprii

GÉPBÉR-Színpad – Visual Partner

www.gepberszinpad.com/ro

Compania GÉPBÉR-Színpad furnizează soluții complete cu Ecrane Led Full Color și Displayuri LCD și tehnică de scenă cu peste 20 de ani de experiență.

Ecranele sunt deservite de un soft special pentru gestionarea conținutului digital, cu posibilitatea de acces de la distanță.

Domeniile de activitate cuprind un spectru foarte larg: centre comerciale, activitatea de marketing indoor outdoor pentru arenă și stadioane, tabelă de scor multifuncțională, teatre, alte evenimente.

EXPO RETAIL 2023

De ce să fii expozant EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech?

 • este singura expoziție din România unde poți să-ți prezinți soluțiile tehnologice, echipamentele și serviciile în fața managerilor de achiziții din retail, eCommerce și industria FMCG
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, eCommerce, industria FMCG, Food Service, HoReCa
 • beneficiezi de awareness pentru compania ta
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru awareness, branding sau întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de tehnologie, echipamente și servicii dedicată retailului, eCommerce-ului și industriei FMCG

Rezervă unul dintre ultimele standuri, aici: www.expo-retail.com/expozanti

Cine sunt vizitatorii EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech?

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech ramâne un eveniment închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din retail, eCommerce, industria FMCG, Food Service, HoReCa, sectorul de bricolaj etc, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • technical buyeri
 • directori IT
 • directori de achiziții
 • directori de dezvoltare
 • supply chain manageri
 • directori de marketing
 • purchasing manageri
 • owneri de business
 • top managers
 • alți manageri care decid achiziția

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

B2B Meetings by retail-FMCG.ro, platforma online care conectează retailerii cu furnizorii de tehnologie echipamente, soluții și servicii pentru retail, FMCG și eCommerce se deschide pentru participanții la EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech.

Platforma B2B Meetings are rolul de a programa întâlniri de business în perioada 25 – 26 octombrie, în care se va desfășura expoziția. Partenerii EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech au întâlniri de business încluse în pachetele de parteneri. Expozanții, dar și alte companii care nu sunt expozanți, pot achiziționa un plan cu 3, 5 sau mai multe întâlniri. 

Înregistrare buyeri și furnizori

Cum a fost la ediția EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

Peste 300 de participanți au trecut pragul expoziției EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, în cele două zile de eveniment, dintre care 120 de persoane din partea celor 25 de parteneri și expozanți și peste 180 de vizitatori – buyeri/ directori de achiziție, owneri de business sau alți manageri care decid achiziția din companii de retail, centre comerciale, eCommerce, companii din FMCG, DIY etc.

Iată principalele concluzii după evenimentul din 2022.

GALERIE FOTO

 

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech

Evenimentul expozițional EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte, expoziția având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui standuri pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este un eveniment expozițional B2B organizat anual de retail-FMCG.ro, cea mai citită publicație B2B din România din nișa de retail & FMCG, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business BricoRetail.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Un comentariu la „EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech anunță noi parteneri și expozanți. Ultimele standuri disponibile”

 1. Pingback: EXPO RETAIL 2023 - Digital, Green & Tech (25 - 26 octombrie), expoziția B2B dedicată tehnologiei și echipamentelor pentru retail & eCommerce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *