Ultimele zile de înscrieri la ecomTEAM 2021: peste 20 de speakeri confirmați și 5 workshop-uri gratuite pentru eCommerce

Ultimele zile de înscrieri la ecomTEAM 2021 – The New Normal în eCommerce, conferința dedicată sectorului eCommerce, care va avea loc în perioada 21 – 22 aprilie 2021, pe platforma online IC Events, dezvoltată de compania InternetCorp. 

ecomteam

Programul evenimentului ecomTeam

Prima zi a evenimentului va începe alături de Ciprian-Sergiu Teleman, Ministrul Inovației, Cercetării și Digitalizării și continuă cu primul panel dedicat marketplace-urilor, cel mai hot trend înregistrat de expansiunea pieței de comerț online în ultima perioadă, alături de Florin Filote, eMAG, Dan Sturza, elefant.ro, Octavian Jomir, Esteto.ro și Florinel Ioan Chiș, Asociația Română a Magazinelor Online.

Adrian Mihai, FAN Courier, liderul pieței de curierat din România și Sînziana Pardhan, P3 Logistic Parks vor dezbate apoi importanța segmentului logistic. 3 dintre agențiile de top adresate magazinelor online, Sorin Drăghici, DWF, Eugen Predescu, Canopy și Robert Trandafir, Gun Media continuă dezbaterea alături de Alin Vlad, Otter.ro într-o discuție aplicată despre trendurile de marketing digital care marchează anul 2021.

Pe 22 aprilie vor fi discuții despre tehnologiile inovatoare adresate magazinelor online împreună cu Tudor Popescu, Upswing, Mircea Căpățînă, SmartBill, Arthur Rădulescu, MerchantPro și participanții vor afla de la Gabriel Jeflea, UniCredit Bank, despre felul în care boom-ul din eCommerce a influențat piețele financiare.

Înscrierile la eveniment

Cinci workshop-uri de excepție, susținute de experți cu o activitate bogată în spate, îi așteaptă pe participanți la ecomTEAM! Workshop-urile ecomTEAM se adresează în special celor care cunosc deja destul de bine domeniile, aducând în mod clar plus valoare magazinelor online și specialiștilor care participă.

Persoanele interesate se pot înscrie gratuit la ecomTEAM și vor avea parte de o experiență digitală completă în platforma de evenimente virtuale IC Events, care oglindește puternicul spirit colaborativ și de networking targetat care stă la baza evenimentului supranumit team building-ul industriei de eCommerce.

Vor avea parte de o perioadă mai mare de vizualizare a livestream-ului și a workshop-urilor în platformă, simplu și cu toate informațiile în același loc, iar când vine vorba de networking, participanții au la dispoziție 3 zile pentru schimb de cărți de vizită și au libertatea să interacționeze cu sutele de participanți înscriși prin chat, audio sau video în camerele de Social Lounge, oricum preferă, există sigur o modalitate care să corespundă preferințelor fiecăruia.

ecomTEAM este powered by FAN Courier, în parteneriat cu P3, Upswing, eMAG Marketplace și UniCredit Bank, DWF, Canopy, Gun Media, MerchantPro și sponsorizat de Optimized.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *