Next_Capitall

Invitație la Ziua Ciocolatei Premium – 25 septembrie 2019, World Trade Center

Compania Inter Conecter Timișoara aduce și în acest an în România gustul rafinat al ciocolatei premium, în cadrul evenimentului aflat la 3-a ediție: Ziua Ciocolatei Premium. Sub egida „PREMIUM”, sala Mexico&Seoul din cadrul World Trade Center București, va găzdui pe data de 25 septembrie 2019 branduri celebre pe plan mondial din Belgia, Elveția, Franța și Germania. Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație.

Ziua Ciocolatei Premium

Importatorul și distribuitorul timișorean Inter Conecter a împlinit 19 ani de activitate pe piața importului și a distribuției de ciocolată din România și, alături de partenerii săi europeni, va prezenta, pe data de 25 septembrie 2019, specialități de ciocolată consacrate în întreaga lume.

De asemenea, popularul brand de ciocolată Americana este prezent din nou pe piaţa din România  – acesta fiind marca proprie Inter Conecter, cu o gamă variată de produse: tablete cu diverse arome, cremă de alune, ciocolată menaj pentru cofetării, batoane de ciocolată pentru copii, drajeuri cu cafea, portocale, arahide, napolitane, biscuiți, toate sub brandul Americana, produse special pentru Inter Conecter.

Ziua Ciocolatei Premium, un eveniment B2B de prezentare și degustare organizat de Inter Conectereste dedicat companiilor de retail, magazinelor specializate si distribuitorilor FMCG – pentru ca reprezentanții pieței românești să cunoască ultimele tendințe, dar și produsele tradiționale, așa cum se întamplă de ani buni la târgurile internaționale – cărora Inter Conecter le lansează o invitație deschisă la eveniment.

Echipa Inter Conecter este onorată să vă prezinte producătorii care vor fi prezenți la Ziua Ciocolatei Premium din 25 septembrie 2019:

Abtey Franța – „Din dragoste pentru ciocolată din 1946”

Dragostea pentru ciocolată este prezentă de peste trei generații în familia celor care au creat brandul franțuzesc Abtey. Fabrica de ciocolată este localizată în Alsace, Franța și este locul în care creativitatea, cunoștințele și ingredientele de calitate sunt puse în valoare de maeștrii ciocolatieri. Sunt specilizați în producția de ciocolată cu alcool, fără crustă de zahăr, având o gamă impresionantă de praline cu băuturi sofisticate, fiind prezenți în peste 35 de țări.
“Am creat fiecare ciocolată cu multă pasiune, pentru a face din fiecare bucațică o operă de artă” – Henry Abtey (ciocolatier francez).

Goldkenn Elveția – „Prețioasa ciocolată elvețiană”

Goldkenn a fost fondată în anul 1980 la Geneva și a creat un produs unic în industria ciocolatei: replica cu praline a faimosului lingou de aur de 12,5 kg, pentru a omagia două din cele mai reprezentative simboluri elvețiene – ciocolata și băncile. Păstrând tradiția ciocolatei elvețiene, dar mereu în cautarea inovației, Goldkenn este acum prezent cu colecția Gold în shopurile din aeroporturile internaționale. Pe lângă aceasta, a dezvoltat o colecție de tablete de ciocolată cu alcool, datorită colaborării cu brabduri celebre.

Hamlet Belgia – „Continuăm tradiția belgiană”

Din 1956 brandul de ciocolată belgiană Hamlet este o afacere de familie devenită în ultimii an un bussines la nivel global cu retaileri în toată Europa, Asia, America de Nord, America Latina, însumând o distribuție în peste 100 de țări și o producție de peste 25 de tone pe zi.

Principiile care stau la baza succesului Hamlet țin de calitatea ingredientelor, de un control constant de la originea materiei prime până la produsul finit care se livrează către consumatorul final, atenție deosebită pentru detalii ce țin de ambalare, gust și branding, ținând cont de tradiția rețetelor belgiene transpuse în realitate prin tehnologii moderne de ultimă generație.

Kambly Elveția – „O capodoperă în fiecare biscuit”

Povestea produselor Kambly începe în anul 1901 când Oscar R. Kambly pune bazele unei micuţe fabrici de producţie de biscuiţi. Biscuitele “Bretzeli”, fin şi crocant, cu textura uşoară ca o clătită, îşi păstrează reţeta şi astăzi, fiind în continuare cel mai apreciat produs din portofoliul Kambly. În 1953, următoarea generaţie din familia Kambly dezvoltă compania, ducând-o la un alt nivel.

Aceasta devine bine cunoscută în toată Elveţia, dar și în lume prin produse ca Butterfly, cel mai subțire biscuite din lume, biscuitele cu ciocolată fină care înfăţişează cel mai cunoscut vârf din Elveţia, Matterhorn, biscuiţii cu caramel sărat sau alte specialităţi. Nu se folosesc conservanţi, arome artificiale, E-uri sau ingrediente modificate genetic. Reţetele Kambly combină tehnologia actuală, de ultima generaţie, cu reţete tradiţionale de acum 100 de ani.

Pralibel Belgia – de la ciocolatierul artizan la producția globală de praline

Așa arată astăzi brandul de praline belgiene Pralibel. Acest brand de ciocolată își are rădăcinile în arta hand-made a ciocolatei și, deși astăzi au ajuns să producă praline la nivel global, păstreaza gustul autentic al rețetelor de odinioară. „Frumusețea stă în detalii!, iar Pralibel ține cont de acest principiu de fiecare dată când lansează un produs nou. „Fiecare pralină Pralibel este o creație în sine, o desfătare a simțurilor, o magie din ciocolată” ne asigura producătorul.

Reber Spezialitaten Germania – peste 150 de ani de produse tradiționale

Maestru în arta produselor de cofetărie, Peter Reber deschide în Munchen prima cafenea Reber, în 1856. Curând își face mulți clienți, datorită produselor făcute “în casă”, a dulciurilor și a cafelei, toate de o calitate fără cusur. Astăzi, brandul Reber este la a 5-a generație de familie care respectă cu strictețe rețetele și valorile produselor Reber înca de la început.

Devenit rapid lider în vânzarea de ciocolată „Mozart” la nivelul întregii țări, cucerește și sectorul Premium din piețele globale ca SUA, China, Rusia, Austria, Ungaria și Elveția. Produc peste 500.000 kg de praline (renumitele Mozart Kugeln) pe zi și exportă în peste 50 de țări.

Windel Candy Germania – un cadou pentru orice ocazie

Compania a fost fondată în anul 1900 și s-a menținut pe plan local chiar și pe timpul războaielor. Dezvoltarea a venit în anii ʹ60, când a treia generație Windel a avut ideea a crea ornamente de Craciun cu ciocolată. Astăzi sunt specializați în cadouri cu ciocolată pentru orice ocazie și sezon, din familia Windel făcând parte 5 companii.

Contact și detalii legate de Ziua Ciocolatei Premium

Mai multe detalii despre produse pe www.interconecter.ro.

Evenimentul Ziua Ciocolatei Premium va începe în 25 septembrie, de la ora 10:00 când, după întâmpinarea invitaților, se vor prezenta produsele și noutățile în materie de dulciuri și se va organiza o sesiune de degustare.

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație, iar cei care își doresc să participe sunt rugați să o solicite la adresa de mail: oana.adamescu@interconecter.ro sau la telefon 0730 166 365.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Invitație la Ziua Ciocolatei Premium – 25 septembrie 2019, World Trade Center

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: