Câștigă o invitație la EcomTEAM 2019, evenimentul primăverii în e-commerce (27 – 28 martie)

Aflată la a 9-a ediție, conferința ecomTEAM 2019 – Getting things done. The eCommerce way este cel mai important eveniment regional dedicat pieței de e-commerce, ce va avea loc în perioada 27 – 28 martie 2019, la hotel Ramada din Brașov. Publicația retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

La evenimentul ecomTEAM din acest an sunt așteptați peste 300 de participanti, 145 de magazine online și 25 de speakeri. Evenimentul reunește speakeri locali și internaționali, organizează ateliere practice si adună în cele 2 zile de desfășurare informații relevante aduse de lideri și specialiști de top din industrie. Evenimentul include și o zonă de expoziție.

Printre companiile care vor avea speakeri la ecomTEAM 2019 se numără: eMAG, Breslo, EMOTA, PayU, Vtex, Gun Media sau FAN Courier dar și un invitat special cu mii de prezentări internaționale la activ, venit din Marea Britanie.

Astfel, pentru prima dată în România, Mark Rhodes, mentor în antreprenoriat online, va sosi în calitate de speaker la ecomTEAM 2019. Este o premieră pentru eveniment prezența ca speaker a lui Mark Rhodes, business mentor, cu peste 1.000 de referințe pozitive, autor de cărți, antreprenor de succes și coach pentru companii gigant precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club. De peste 15 ani acesta reprezintă o emblemă a antreprenoriatului în domeniul online.

Alături de el, se vor afla pe aceeași scenă nume precum: Valentin Radu – Omniconvert, Matei Pastta – The Pole Society, Florinel Ioan Chiș – EMOTA, Vlad Diaconu – The Startups și alți experți care vor oferi insight-uri prețioase, precum și zeci de alți speakeri din eCommerce și industrii adiacente.

Lista completă cu speakeri și programul celor 2 zile de eveniment, AICI.

Concurs: 5 invitații gratuite la ecomTEAM 2019

ecomTEAM

Publicația noastră, retail-FMCG.ro, partener media al evenimentului ecomTEAM 2019, oferă 5 invitații GRATUITE la eveniment.


Trimite-ne un e-mail la adresa revista@retail-fmcg.ro cu o întrebare pentru orice speaker prezent la eveniment (lista completă de speakeri).

Răspunsurile sunt așteptate până la data de 20 martie 2019, ora 20.00, însoțite de câteva date personale (nume, companie, funcție și domeniu de activitate).

Cele 5 invitații vor fi atribuite celor care vor formula cele mai provocatoare întrebări, întrebări care pot fi adresate în mod direct speakerilor chiar de câștigătorii acestui concurs, în cadrul conferinței ecomTEAM 2019 de la Brașov.

Până la data de 21 martie 2019, îți vom confirma, tot pe e-mail, dacă ești printre câștigătorii invitației cu acces la cele două zile de conferință din perioada 27 – 28 martie 2019.


Agenda ecomTEAM 2019

În prima zi a evenimentului, pe 27 martie, vor avea loc key speech-urile, prezentările aplicate precum și panel-urile în care invitații vor răspunde atât la întrebările moderatorului cât și la întrebările participanților.

La finalul zilei, ecomTEAM organizează un party informal, o excelentă oportunitate pentru networking.

În a doua zi a evenimentului, participanții sunteți invitați la Workshop-urile specializate ecomTEAM, unde specialiști din industrie vor oferi prezentări interactive hands-on. Printre titlurile workshop-urilor amintim: Problem Solving, unde specialiști din industrie vor răspunde tuturor întrebărilor din sală, “Ce este și cum se construiește strategia SEO în 2019”, dar și workshop-uri despre Marketing și Construirea unui magazin online de la A la Z, într-o gândire critică.

Înregistrare la eveniment

Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului ecomTEAM 2019.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *