Next_Capitall

Magazinul viitorului poate fi văzut la EXPO SHOP – Future Retail Solutions

În perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziție din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo si Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

expo shop

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii și echipamente pentru retail își vor expune cele mai noi soluții pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mișcare.

Magazinul viitorului la EXPO SHOP

Doar în cadrul EXPO SHOP vizitatorii pot vedea în cadrul zonei special amenajate – FUTURE STORE – elemente din magazinul viitorului.

Dintre noutățile prezentate de expozanți sunt:

  • Sisteme de securitate cu ceață– Scopul sistemului de securitate cu ceață PROTECT este realizarea protecției imediate până la sosirea echipajului de intervenție. Pe perioada de timp în care hoțul este ocupat cu pătrunderea în magazin sau dupa ce a intrat, tunul de ceață asigură protecția bunurilor și valorilor din spațiul protejat prin degajarea unei ceți opace în spațiul protejat, astfel orientarea hoțului devine imposibilă și acesta va abandona și va fugi.
  • Carusel foto 360 
  • NCR SelfServun kiosk care asistă clienții într-un mod interactiv, oferă informații relevante despre produse și promoții, și cel mai important, crește vânzările.
  • Sisteme de reciculare a numerarului– ce au ca principal avantaj costuri scăzute cu personalul (fără ore suplimentare plătite, personal securitate), companiile de tip CIT, echipamentele de procesat și gestionat numerar etc.
  • Etichete electronice, sisteme de curățenie performante, sisteme POS all-in-one și multe altele doar în zona FUTURE STORE.

Ce mai aduce nou EXPO SHOP

Dintre noutățile prezentate de expozanți:

  • Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lume
  • POS all-in-one
  • Totem digital cu touchscreen
  • Seifuri de ultimă generație pentru retail
  • Sisteme de curățare profundă fără atingere

Discount Exclusiv

La EXPO SHOP expozanții acordă discount-uri speciale pentru produsele și soluțiile prezentate valabile doar în perioada expoziției. Mai multe detalii despre discount-urile acordate sunt aici. 

Conferința Future Retail Solutions, pe 17 mai

Începând cu ora 10.00, în data de 17 mai are loc Conferința Future Retail Solutions, realizată în colaborare cu revista retail-FMCG.ro. Conferința își propune să aducă în prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, soluții și echipamente pentru retail, iar pe de altă parte noutăți și trenduri din piața de retail.

Speakeri importanți de la Carrefour, NETOPIA mobilPay, Farmec, Biodeck, Ropecp, GfK Romania, Kooperativa 2.0 sau eMag Marketplace au confirmat deja prezența.

Agenda complet, AICI.

Reprezentanții companiilor care doresc să participe la Conferință se pot înregistra gratuit AICI.

Revista retail-FMCG.ro este şi partener media principal al evenimentului tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2018.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Magazinul viitorului poate fi văzut la EXPO SHOP – Future Retail Solutions
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: