Mihaela Cristescu, WiFi & Analytics Product Manager Orange România, completează lista de speakeri ai Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Mihaela Cristescu, WiFi & Analytics Product Manager Orange România, completează lista de speakeri ai Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

Orange România se alătură, astfel, companiilor METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Nielsen, Kooperativa 2.0, Syscom Digital și GRAPHTEC care vor avea reprezentanți – speakeri în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019.

Înregistrare și costuri conferință

Puteți profita de următoarele oferte speciale pentru achiziționarea biletelor:

– Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Detalii înregistrare

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Mihaela Cristescu, WiFi & Analytics Product Manager Orange România

OrangeÎn cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, Mihaela Cristescu, WiFi & Analytics Product Manager Orange România, va avea prezentarea cu titlul: “Retail transformation. How to thrive in the new era of data centric economy – Transformarea retailului. Cum să asiguri succesul în noua eră a economiei bazate pe informații digitale”.

Orange Business Services sprijină companiile din România prin soluții ITC integrate prin care își pot gestiona în mod sigur fluxurile de informații pe parcursul întregului lor Data Journey.

Alături de Mihaela veți afla despre rolul pe care îl joacă analiza seturilor mari de date în managementul afacerilor și cum deciziile bazate pe informații devin parte din instrumentarul oricărui retailer de succes.

Cu peste 15 ani de experiență în telecomunicații, Mihaela s-a concentrat în ultimii 5 ani pe dezvoltarea de soluții IoT și Big Data ca factori esențiali pentru transformarea digitală a afacerilor. În cadrul Orange Business Services, ea sprijină companiile din România să își optimizeze aplicațiile de business prin conversia seturilor mari de date în business intelligence și decizii bazate pe informații.

Orange România

Orange este lider de piaţă în România cu 10.736.700 de clienţi. Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Începând din luna iulie, divizia B2B din cadrul Orange România promovează oferta sa de servicii IT&C destinate companiilor mijlocii și mari și administrației publice sub brandul internațional Orange Business Services.

————————————————————————————————————————————

Agenda preliminară EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

– Rețeta de creștere a unui business în inima comunității – speaker Geanina Ghiculescu, Head of Retail Marketing METRO Cash & Carry România, coordonatoare a brandurilor LaDoiPași și METRO Distribuție

– Storelink – auditarea proceselor in-store – speaker Eugen Saulea, Director General ESSA Group

– What’s next in retail – BIG Data – speaker Victor Bădescu, Senior Consultant Retailers NIELSEN Romania

Retail transformation. How to thrive in the new era of data centric economy –Transformarea retailului. Cum să asiguri succesul în noua eră a economiei bazate pe informații digitale – speaker Mihaela Cristescu, WiFi & Analytics Product Manager Orange România

– Cum folosești LinkedIn și Instagram pentru a-ți promova business-ul – Cristian Florea, Social Media Manager Kooperativa 2.0

Interactive Retail/Innovative In-store Marketing – Interactiunea digitală cu clienții si Tactici Online2Retail  – speaker Maia Novolan, Director General Syscom Digital

– Mobilierul viitorului în retail – Magda Bei, CEO GRAPHTEC

Înregistrare EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Alti parteneri ai conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solution 2019:

ROPECO București

Compania ROPECO București, prezentă pe piața din România de peste 25 ani, este principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar. Printre direcțiile de business existente în portofoliu, compania dezvoltă şi promovează pe piaţa din România și soluţii self-service/self-checkout dedicate sectorului de retail și nu numai.

Fondată în 1993, compania româno-elvețiană ROPECO oferă soluții și echipamente, care înglobează o înaltă tehnologie testată cu succes la nivel mondial, unui portofoliu de peste 5.000 de clienți, la nivel național.

ROPECO este un distribuitor autorizat și dedicat pentru mai multe companii globale, specializate în producția unor terminale și echipamente de mare performanță pentru industria bancară, de retail, logistică, industria IT, de procesare de documente sau reciclare de materiale (Glory Global Solutions, Konica Minolta, Ingenico, HSM, Zebra, Honeywell, Cab, Wertheim, Kaso etc).

IT Genetics

IT Genetics, companie cu capital 100% românesc, este lider pe piața DC/POS, având peste 12 ani de experiență în optimizarea proceselor și a activității business-urilor. Fiind furnizor și integrator de soluții de business complete și customizabile pentru retail, HoReCa, transport și logistică, producție, farma, banking, educație și alte industrii, de la înființare și până în prezent IT Genetics are un rol important în informarea și educarea pieței, ajutând companiile să adopte și să adapteze tehnologia la specificul activității zilnice pentru îmbunătățirea fluxului de lucru.

De asemenea, în portofoliul IT Genetics se află peste 10.000 de echipamente hardware și consumabile necesare companiilor din diverse industrii.

Pentru performanță în vânzări, IT Genetics beneficiază de grade înalte de parteneriate cu producători renumiți internațional, Zebra, Honeywell, Brother, Star, Citizen, Datalogic și alții. Pentru a menține aceste parteneriate și a oferi consultanța potrivită clienților săi fideli, IT Genetics investește constant în modernizarea soluțiilor software furnizate și în completarea portofoliului cu produse nou lansate gândite pentru eficientizarea proceselor de business. Let us optimize you!

Înregistrare EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, se va desfășura în cadrul expoziției EXPO SHOP 2019, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România, în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *