Primii parteneri și expozanți pentru EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech (25 – 26 octombrie)

EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech, singura expoziție B2B din România dedicată tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, ce va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, își prezintă primii parteneri și expozanți. Astfel, RELEX Solutions și partenerul local re:innovation sunt primii parteneri SMART și expozanți, Plin Tech și Gun Media sunt primii parteneri TECH și expozanți, GLOVE, Soft Net Consulting, Update Advertising și Recicleta (un program Viitor Plus) sunt primii parteneri GREEN și expozanți, iar TSC Auto Id Technology, Plametco și Tecsol ISP sunt primii expozanți ai ediției din acest an. De asemenea, Happy Friday este Catering Partner, iar Mediamodels este Hostess Partner.

Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456

RELEX Solutions & re:innovation – Parteneri SMART

www.relexsolutions.com

www.reinnovation.ro

RELEX Solutions ajută comercianții și mărcile de consum să obțină o creștere profitabilă pe toate canalele de vânzare și distribuție prin maximizarea satisfacției clienților și minimizarea costurilor operaționale.

Platforma noastră unificată, lider pe piață în planificarea lanțului de aprovizionare in retail, ajută comercianții și companiile de bunuri de consum să alinieze și să optimizeze cererea, marfa, planificarea lanțului de aprovizionare și a operațiunilor pe întreg parcursul său, folosind Inteligența Artificială și Machine Learning.

re:innovation este  furnizorul de soluții pentru retail, cu accent pe înțelegerea nevoilor clienților și găsirea soluțiilor potrivite pentru a le satisface.
 
Serviciile noastre includ implementare, suport și mentenanță pentru a asigura optimizarea fără probleme a proceselor de retail și îmbunătățirea experienței clienților. Echipa noastră de experți oferă suport continuu și servicii de mentenanță cuprinzătoare pentru a menține soluțiile noastre în funcțiune si a le îmbunătăți continuu.
 
Prin combinarea platformei unificate de planificare a lanțului de aprovizionare și a retailului Relex Solutions, alături de expertiza re:innovation în implementarea și suportul local, suntem capabili să furnizăm clienților noștri o soluție cuprinzătoare adaptată nevoilor lor specifice.

Noi obținem o disponibilitate a produselor la un nivel record, o creștere a vânzărilor și a marjelor, îmbunătățirea durabilității și cel mai bun randament al investițiilor în inventar, spațiu, forță de muncă și capacitate.

Peste 350 de clienți printre care și branduri de top, precum Lidl, M&S Food, REWE, CircleK, Auchan, MediaMarkt, Sephora, Ahold Delhaize, Leroy Merlin, COOP, Franprix, DM au încredere în RELEX pentru a-și optimiza lanțul de aprovizionare și procesele de retail planning.

PlinTech – partener TECH

www.plintech.ro

Plin Tech furnizează soluții integrate pentru urmărirea și gestionarea tuturor fazelor Supply-Chain: PRODUCȚIE, LOGISTICĂ ȘI DISTRIBUȚIE.

Având o echipa dedicată pentru implementarea Charismă ERP, Plin Tech oferă servicii de analiză, consultanță și dezvoltare, atât utilizatorilor existenți Charismă ERP cât și celor noi care intenționează să implementeze sistemul.

Plin Tech este partenerul strategic în măsură să ofere soluții avansate Auto/ID, Mobile, Wireless, Voice, RFID, RTLS, ESL și sisteme de plăți electronice, companiilor din România și Europa de Est, și a fost creată pentru a răspunde numeroaselor provocări ale companiilor din regiune în optimizarea proceselor operaționale de la producție, logistică, până la distribuție.

Compania este parte a grupului KFI, fondat în 1991 la Milano, leader în implementarea soluțiilor integrate pentru trasabilitatea și urmărirea tuturor fazelor supply chain.

GUN MEDIA – Partener TECH

www.gun.ro

Gun Media este o agenție de marketing online formată în 2013, care oferă strategii complete și soluții integrate de promovare online: SEO, Pay Per Click (Google Search, Display, YouTube, Facebook & Instagram Ads, Pinterest Ads,  LinkedIn Ads, Tik Tok Ads) și Content Marketing.

De-a lungul timpului, agenția a implementat peste 500 de campanii online și doar în ultimul an a gestionat bugete de peste 2 milioane de EUR în cele mai dinamice verticale din țară, de la fashion, la auto, beauty, obiecte sanitare, IT, home&deco, etc. Portofoliul de clienți ai agenției este distribuit între proiecte ecommerce (70%) site-uri de prezentare cu obiectiv de generare de leaduri b2c (20%) si proiecte b2b (10%)

Echipa Gun Media are specialiști cu peste 13 ani de experiență, formați profesional în agenții de marketing online internaționale care lucrează în acest moment pentru peste 100 de clienți.

Agenția este Google Premier Partner (în top 3% Parteneri Google din România în 2022) și partener Meta (Facebook) din 2020.

GLOVE RETAIL – partener GREEN

www.gloveretail.com

Din 2006, Glove România oferă soluții care permit clienților noștri creșterea vânzărilor, diminuarea pierderilor și reducerea deșeurilor. De-a lungul anilor ne-am extins capacitatea de a oferi o gamă largă de servicii și de a le încorpora în soluții personalizate.

Poziționăm clienții noștri pe o traiectorie ascendentă bazată pe decizii smart.

Soluțiile noastre:

 • Sisteme de Securitate
 • Solutii Digitale Indoor & Outdoor
 • Etichete Electronice de Preț
 • People counting
 • InStore Operations
 • POS Marketing
 • Project management & Consultanță

Scopul nostru este de a oferi soluții tehnice, personalizate inteligent pentru optimizarea vânzărilor, prevenirea pierderilor și asigurarea unui mediu sigur.

De ce Glove?

 • Inovăm permanent pentru clienții noștri
 • Suntem partener de încredere a peste 1.000 de clienți
 • Menținem relația cu 100 de producători de tehnologie de încredere
 • Oferim soluții personalizate și implementate A-Z
 • Lucrăm cu echipele proprii de experți
 • Validăm cu clienții noștri obiectivele stabilite înainte de implementare și ne asumăm execuția proiectelor

Priorități

 • Interesele clienților și Creșterea afacerii lor
 • Best Value – Furnizam servicii de calitate și costuri optimizate
 • Suport targetat – Atingem obiectivele stabilite
 • Focus pe parteneriat – Perspectivele clienților noștri sunt esentiale

Hai să discutăm cum susținem creșterea afacerii tale!

Soft Net Consulting – Partener GREEN

www.softnetconsulting.ro

Suntem prezenți pe piața de consultanță privind soluțiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, implementări care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri. 

Avantajul competitiv pe care vi-l pot aduce aceste soluții informatice integrate în business-ul vostru constă atât în optimizarea și eficientizarea fluxurilor de lucru și proceselor interne, cât și în desavârșirea relațiilor externe ale companiei cu clienții și partenerii de afaceri.

Soft Net Consulting oferă soluții precum: sistem ERP, program CRM, SNC Power BI, sistem TMS, sistem SFA, sistem WMS.

Focusul companiei este pe sistemul ERP (ASiS ERP) și programul CRM (CAS CRM).

Update Advertising – Partener GREEN

www.updateadv.ro

Noi suntem Update Advertising și de peste 20 de ani susținem exprimarea brandurilor prin intermediul intrumentelor de comunicare & promovare haptică.
Publicitatea haptică este un instrument de marketing & sales ce capătă formă prin intermediul materialelor promoționale și unicitate prin personalizare.

Materialele de promovare haptică – giveaways, premiums, branded merchandise, corporate gifts etc. asigură conectarea directă și memorabilă a publicului cu brandul/mesajul. Integrarea lor în strategiile și acțiunile de marketing & sales eficientizează promovarea în diversele medii de comunicare: digital, in store, point-of -sale etc., contribuind relevant la obiectivele companiei/brandului.

Brandul tău este UNIC! Este esențial ca toată lumea să știe asta!
Prin includerea materialelor promoționale în interacțiunile cu publicul vei comunica autentic și consistent imaginea, mesajul, valorile, cultura și misiunea brandului tău.

Misiunea Update Advertising este de a răspunde cât mai complet și rapid nevoilor de promovare ale companiilor/brandurilor, iar acest lucru îl asigurăm prin:

 • SMART PROMO E-SHOP www.updateadv.ro – marketplace pentru inspirație & comenzi rapide de materiale promo.
 • ONE-STOP Agency for ALL PROMO Needs – servicii complete de la brief până la livrare.
 • LAST MINUTE PROMO – depozităm o colecție largă de textile și promoționale pentru campanii urgente.
 • Atelier PERSONALIZĂRI IN HOUSE – branding rapid, calitativ și rentabil.  Suntem primul atelier ce utilizează Brother GTX-600, cel mai rapid, inovativ & ecologic printer pentru personalizarea în masă a textilelor.
 • Sustenabilitate & Responsabilitate – CarePresent4Future – investim permanent in tehnologii & procese sustenabile. Produsele oferite sunt certificate & fabricate responsabil. Facilităm mentorat profesional și integrarea socială pentru tinerii studenți cu dizabilități de auz prin stagii în Programul de Educație Duală.

Update Advertising – express your #BR@ND!

Hai să ne cunoaștem: office@updateadv.ro / +4021 336 03 32 / București, Str. Doina nr. 9

Recicleta, un program Viitor Plus – partener GREEN

www.recicleta.ro / www.viitorplus.ro

Recicleta este o cargo tricicletă cu rol de colector autorizat pentru transport și depozitare intermediară de materiale reciclabile ușoare și nepericuloase precum: hârtie, carton, sticle de plastic PET01, doze de aluminiu, folie de plastic etc.

Pe lângă rolul educativ pe care îl va avea, Recicleta va amplasa insule de colectare selectivă în cadrul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech și va colecta cu ajutorul Recicletei deșeurile de hârtie, carton, sticle de plastic PET01, doze de aluminiu, folie de plastic etc pe timpul evenimentului.

Asociația Viitor Plus este o organizație non-profit cu o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu.

Principalele programe derulate sunt: Adoptă un copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea și Biroul Eco.

Biroul Eco este un proiect dedicat companiilor care doresc să reducă impactul asupra mediului generat de activitățile din cadrul birourilor și clădirilor proprii, implicând direct angajații.

Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor și așteptărilor clienților în fiecare moment, iar abordarea noastră ține cont de relevanța practică, de impact și influență pe termen lung.

Impactul pozitiv al serviciilor noastre se reflectă atât prin schimbări de comportament în relația cu mediul, prin reducerea costurilor companiei pe termen lung, cât și prin dezvoltarea unui scop comun al angajaților. Metodele folosite sunt interactive și gândite să mențină atenția pe parcurs și un grad ridicat de participare pe parcurs.

TSC Auto Id Technology EMEA GmbH – expozant

www.tscprinters.com

TSC Printronix Auto ID este un furnizor de top de soluții inovatoare de imprimare termică a etichetelor. Fondată în 1991, compania deține și operează unități de producție certificate ISO și are birouri în întreaga lume, deservind clienți în peste 100 de țări.

Compania oferă o gamă largă de soluții de imprimare a etichetelor cu coduri de bare, inclusiv imprimante mobile, desktop și industriale, imprimante RFID, sisteme integrate de inspecție a etichetelor cu coduri de bare, motoare de imprimare, software de gestionare a imprimantelor, etichete și panglici.

Produsele TSC Printronix Auto ID sunt utilizate în aproape fiecare industrie, inclusiv în transport și logistică, retail, producție, depozitare, industria FMCG (alimente și băuturi), asistență medicală și auto.

Plametco

www.plametco.ro

PLAMETCO SRL (PLAstic & METal COmpany) este prezentă în topul celor mai importanți producători de articole din metal din România.

De 30 de ani, producem de la „A la Z” mobilier metalic personalizat conform nevoilor fiecărui client, remarcându-ne prin:

 • mobilitate tehnologică,
 • experiență pe piețele externe
 • capacitate de producție considerabilă.

Sârmă, tablă și profile din metal, materiale plastice și compozite sunt prelucrate în fabrica noastră și aduse din stadiul de semifabricat în cel de produs finit – vopsit, finisat, personalizat la cerere și conform necesităților clienților noștri.”

Happy Friday – Catering Partner

www.happyfridaycatering.ro

Happy Friday Catering este partenerul de catering tradițional al Retail FMCG Media pentru cele două expoziții pe care le organizează: EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech și EXPO DIY – Smart Green Home.

Compania de catering Happy Friday este specializată în furnizarea de servicii personalizate pentru orice tip de eveniment sau nevoie de catering și identifică soluții adaptate fiecărei ocazii.

Compania are o echipă experimentată de peste 7 ani de zile, formată din specialiști în domeniul gastronomic, logistică, organizarea evenimentelor și relații cu clienții. Fiecare membru al echipei este dedicat în a oferi servicii de cea mai înaltă calitate în jurul mesei.

Deserverște evenimente diverse, de la clasicul prânz de echipă la birou cu colegii, până la petreceri private, nunți și evenimente corporate de tip cocktail.

Preocupați de calitatea și siguranța alimentelor, utilizează doar ingrediente proaspete și de calitate, iar preparatele sunt pregătite cu atenție și pasiune. Folosesc tehnici moderne de gătit și dispun de echipamente de transport și depozitare a alimentelor, astfel încât să asigure calitatea și siguranța produselor.”

De ce să alegi serviciile Happy Friday Catering?

 • Profesionalism
 • Flexibilitate
 • Ușurința de a efectua comenzile
 • Happy Friday Catering furnizează servicii full service care se asigură că totul decurge impecabil din momentul acceptării ofertei până la strânsul mesei
 • Varietatea pe care o oferă în materie de opțiuni de meniu, astfel încât să se potrivească gusturilor și preferințelor tuturor invitaților
 • Economia de timp pentru organizatorul evenimentului
 • Calitatea alimentelor
 • O experiență stress free

Mediamodels – Hostess Partner

www.mediamodels.ro

Mediamodels este o Agenție BTL, cu o echipă având o experiență în domeniu de aproape 20 de ani, ce poate oferi personal și servicii atât clientului final, cât și agențiilor de publicitate. Agenția pune la dispoziție:

 • promoteri pentru activități de sampling, degustări, distribuție flyere, demonstrații, evenimente, inclusiv evenimente pentru copii
 • hostesse pentru diverse evenimente, expoziții, târguri, conferințe
 • mystery shopperi pentru verificarea angajaților sau a colaboratorilor dacă aceștia respectă atribuțiile, dacă recomandă produsele ori campaniile promoționale vizate de client sau daca oferă informații corecte
 • modele pentru prezentări de modă, ședințe foto, reclame sau spoturi
 • supervizori și team leaderi

De asemenea, putem organiza în totalitate campanii de sampling/ degustare/ informare/ informare și premiere/concursuri, cooking show-uri, ateliere pentru copii.

Agenția asigură acoperire naţională şi activează în toate segmentele de piaţă: Retail (IKA și LKA), HoReCa.

Din portofoliul de clienți și brand-uri promovate de Mediamodels fac parte: VARTA, Remington, Babyliss, CrisTim, Bonduelle, Fysic, Noriel, Dyo, Candy Hoover Electrocasnice, Worwo, Prestige, Tramar, Elmax, Auto Total, Vinexport, Vici, Kosarom, Gedeon Richter, Render, Go Travel, Camera de Comerț și Industrie a României, Porta Doors, Interra, Euro Coop- Bayern ( produse bavareze în România: Meggle, Hochland, Andechser, Muller, Bauer Movenpick, Rapunzel, Reber, Dallmayr, Goldsteig, B.M.I.Paladin, Delaco Zott, Bergader, Alpenhain, Paulaner, Erdinger, Omira, Kaserei Champignon), TVR, etc.

EXPO RETAIL 2023

De ce să fii expozant EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech?

 • este singura expoziție din România unde poți să-ți prezinți soluțiile tehnologice, echipamentele și serviciile în fața managerilor de achiziții din retail, eCommerce și industria FMCG
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, eCommerce, industria FMCG, Food Service, HoReCa
 • beneficiezi de awareness pentru compania ta
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru awareness, branding sau întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de tehnologie, echipamente și servicii dedicată retailului, eCommerce-ului și industriei FMCG

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti

Cine sunt vizitatorii EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech?

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech ramâne un eveniment închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din retail, eCommerce, industria FMCG, Food Service, HoReCa, sectorul de bricolaj etc, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • technical buyeri
 • directori IT
 • directori de achiziții
 • directori de dezvoltare
 • supply chain manageri
 • directori de marketing
 • purchasing manageri
 • owneri de business
 • top managers
 • alți manageri care decid achiziția

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cum a fost la ediția EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

Peste 300 de participanți au trecut pragul expoziției EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, în cele două zile de eveniment, dintre care 120 de persoane din partea celor 25 de parteneri și expozanți și peste 180 de vizitatori – buyeri/ directori de achiziție, owneri de business sau alți manageri care decid achiziția din companii de retail, centre comerciale, eCommerce, companii din FMCG, DIY etc.

Iată principalele concluzii după evenimentul din 2022.

GALERIE FOTO

 

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech

Evenimentul expozițional EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte, expoziția având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui standuri pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este un eveniment expozițional B2B organizat anual de retail-FMCG.ro, cea mai citită publicație B2B din România din nișa de retail & FMCG, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business BricoRetail.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Un comentariu la „Primii parteneri și expozanți pentru EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech (25 – 26 octombrie)”

 1. Pingback: EXPO RETAIL 2023 - Digital, Green & Tech (25 - 26 octombrie), expoziția B2B dedicată tehnologiei și echipamentelor pentru retail & eCommerce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *