retail-FMCG.ro a lansat B2B Meetings, platforma care conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

retail-FMCG.ro, publicația B2B dedicată retailului alimentar, industriei FMCG, sectorului eCommerce, pieței de Food Service și serviciilor conexe, a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

B2B Meetings“Având în vedere contextul pandemic actual, platforma B2B Meetings este un instrument potrivit pentru a-ți face cunoscute produsele și serviciile și o alternativă la networking-ul și întâlnirile de business face-to-face din cadrul evenimentelor fizice – conferințe, târguri și expoziții, care în acest moment nu pot avea loc.

Însă ecosistemul B2B Meetings va putea fi folosit și în cadrul viitoarelor evenimente fizice, atunci când acestea se vor putea desfășura fără restricțiile actuale. Astfel, întâlnirile de busines se vor putea prestabili și programa online, cu ajutorul platformei, pentru ca acestea să se desfășoare într-un spațiu special amenajat din cadrul evenimentelor fizice tip expo & conference.

În plus, distanța fizică dintre două entități de business, aflate în orașe sau țări diferite, poate împiedica realizarea unei întâlniri, dar nimic nu le poate împiedica să programeze și să realizeze o întâlnire online prin intermediul platformei B2B Meetings.

Platforma B2B Meetings se află într-o fază beta de dezvoltare, perioadă în care ajustăm principalele funcționalități ale platformei, astfel încât experiența online a utilizatorilor, indiferent dacă este accesată de pe desktop sau de pe mobil, să fie una facilă și utilă,” a declarat Claudiu Ciobanu, co-fondator retail-FMCG.ro, publicația care operează platforma B2B Meetings.

Cine se poate înregistra (gratuit) în platformă?

Companiile de retail:

 • rețelele de magazine
 • centrele comerciale
 • magazinele online
 • comercianții independenți
 • alți comercianți

Companiile furnizoare de servicii pentru retail (zona comercială) și pentru companii, în general:

 • servicii
 • soluții
 • tehnologii
 • echipamente

Avantaje B2B Meetings:

Ca buyer din retail, odată înregistrat în platformă:

 • vei avea acces la o paletă largă de servicii, soluții, tehnologii și echipamente pentru retail, servicii care îți pot ajuta business-ul și îți pot aduce clienți noi;
 • vei putea să selectezi și să alegi serviciile de care compania ta are nevoie;
 • vei putea confirma și realiza gratuit întâlniri de business din confortul propriului birou.

Ca furnizor de servicii pentru retail, odată înregistrat în platformă:

 • vei putea să-ți prezinți și să-ți pui în valoare business-ul în fața potențialilor clienți – companii;
 • vei putea completa informații relevante despre companie (domeniu, adresabilitate, descriere, website etc);
 • vei putea să încarci prezentări, cataloage (în pdf) sau video-uri de prezentare (link YouTube, Vimeo);
 • vei putea solicita, programa și desfășura întâlniri de business cu reprezentanți ai companiilor de retail prin intermediul platformei.

Mai multe detalii pe www.B2BMeetings.retail-FMCG.ro sau

e-mail: b2bmeetings@retail-fmcg.ro

Publicația retail-FMCG.ro

După mai bine de 10 ani de existență, retail-FMCG.ro, un proiect B2B exclusiv online, a devenit una dintre cele mai importante publicaţii B2B de pe nişa retailului alimentar, FMCG și eCommerce şi cea mai citită publicație în mediul online din România de pe această nișă generoasă.

retail-FMCG.ro face parte din grupul Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile BricoRetail.ro, dedicată sectorului DIY, Home Improvement & Gardening și ElectroRetail.ro, dedicată sectoarelor IT&C, telecom și eCommerce.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Un comentariu la „retail-FMCG.ro a lansat B2B Meetings, platforma care conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *