revista retail-FMCG.ro ofera 5 invitatii gratuite la evenimentul retailArena din 19-20 noiembrie

Speakeri cu peste zece ani de experienta in domeniu, cu prezente multiple la conferinte internationale de renume din Europa si SUA, vor fi prezenti alaturi de jucatori locali importanti la prima editie a retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din retail si FMCG.

retailarena-invitatiiRyan Damian, Senior Business Strategist Huge, Milos Ryba, Director de Cercetare in cadrul biroului din Londra al Planet Retail, Bill McCarthy, Chief Technology Officer ShopperTrak, Zsofia Megyeri, Research Analyst for Hungary, Romania and Bulgaria Euromonitor International, Ekaterina Savchenko, Director de Marketing Synqera LLC sunt cativa dintre speakerii internationali prezenti la evenimentul retailArena din data de 19-20 noiembrie 2013 de la hotelul Howard Johnson din Bucuresti.

Din zona de retail & FMCG din Romania vor fi prezenti: Radu Butufei, E-Commerce Manager Carrefour Romania, Christian Musceleanu, Director de Franciza Carrefour Romania, Oana Pavel, Director Departament Marca Proprie Carrefour Romania, Cosmin Costea, E-commerce Manager METRO Cash & Carry Romania, Sorin Minea, Presedinte Angst, Radu Timis, Presedinte Cris-Tim, Anca Stroe, Director Marketing Sud-Estul Europei Danone, Irina Mandoiu, Director Comercial Albalact etc. Lista completa cu speakerii de la retailArena o puteti gasi aici.

In cadrul primei zile a retailArena se va discuta despre expansiunea agresiva a retailului local din ultimii ani in ciuda contextului economic dificil, despre evolutia magazinelor de proximitate – noua vedeta a comertului autohton –, despre relatia producatorilor cu marile lanturi de magazine, dar si despre noile instrumente orientate spre client in e-commerce. Agenda Conferintei.

Cea de-a a doua zi a evenimentului, dedicata workshop-urilor, va pune in discutie teme precum infrastructura din spatele unui magazin online, noile servicii din magazine sau cum poti sa te diferentiezi de competitie, marketing online sau factorul “wow” in packaging. Lista workshop-urilor.

Biletele pentru prima zi din cadrul retailArena se pot achizitiona la pretul de 49 de euro, iar cele care vor garanta accesul la workshop-uri se gasesc la pretul de 39 de euro.

revista retail-FMCG.ro ofera 5 invitatii gratuite la evenimentul retailArena

revista retail-FMCG.ro, partener media al evenimentului retailArena, va ofera 5 invitatii gratuite la eveniment (acces la conferinta retailArena din data de 19 noiembrie + acces la worksopurile de a doua zi, 20 noiembrie). Cei care doresc o invitatie la unul dintre cele mai interesante evenimente dedicate retailului FMCG, pot trimite un e-mail la adresa revista@retail-FMCG.ro ce va contine o intrebare adresata speakerilor conferintei retailArena.

Raspunsurile sunt asteptate pana la data de 15 noiembrie, ora 12.00, insotite de cateva date pesonale (Nume, companie, functie si domeniu de activitate). Cele 5 invitatii vor fi atribuite celor mai provocatoare 5 intrebari, intrebari care vor fi adresate in mod direct speakerilor chiar de castigatorii acestui concurs, in cadrul conferintei retailArena, din data de 19 noiembrie.

Cei 5 castigatori vor fi anuntati, via e-mail, in cursul zilei de vineri, 15 noiembrie 2013.

Succes!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

2 comentarii la „revista retail-FMCG.ro ofera 5 invitatii gratuite la evenimentul retailArena din 19-20 noiembrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *