RO EXPORT FORUM, un eveniment dedicat producătorilor români care doresc să acceseze pieţele externe

Publicația Modern Buyer organizează RO EXPORT FORUM, un eveniment dedicat producătorilor români care doresc să acceseze sau să îşi consolideze poziţia pe pieţele externe, precum și distribuitorilor FMCG și retailerilor din aceste pieţe, transportatorilor şi furnizorilor de servicii. 

Publicația retail-FMCG.ro este partener al evenimentului RO EXPORT FORUM, pe partea de comunicare.

RO EXPORT FORUM

La evenimentul de o zi, care se va desfăşura la Bucureşti, pe data de 6 iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom, sunt așteptați peste 150 de invitaţi din România şi alte ţări europene:

  • manageri de export/directori de vânzări din companiile producătoare;
  • antreprenori din industria de distribuţie produse FMCG din Europa (Italia, Franţa, Spania, Anglia, Irlanda, Germania, Bulgaria, Republica Moldova, Cipru)
  • manageri din rândul furnizorilor de soluţii pentru companiile de mai sus: transportatori, logisticieni, ambalatori, furnizori de soluţii in store, comisionari vamali etc

Evenimentul RO EXPORT FORUM este structurat în trei componente: conferinţă, expo hall şi sesiuni de business networking.

Conferință

Conferinţa aduce în prim plan subiecte, precum: instrumentele de promovare ale producătorilor români în Europa, dinamica unor pieţe externe din perspectiva partenerilor de distribuţie, oportunităţile existente în diverse canale de vânzare, factori şi instrumente ce generează plus valoare în parteneriatul dintre producători şi distribuitori, cerinţe legislative.

Evenimentul RO EXPORT FORUM este şi cadrul în care se vor prezenta câteva studii de caz şi exemple ale unor parteneriate de succes între producători şi distribuitori de produse româneşti pe pieţele externe.

Expoziție

Expo Hall – spaţiu de expunere dedicat producătorilor-furnizorilor din segmentul FMCG care îşi doresc să prezinte partenerilor din segmentul de distribuţie noutăţile și inovaţiile şi care doresc să organizeze degustări de produse.

Business Networking

Sesiuni de business networking – sesiuni de discuţii face-to-face şi schimburi de cărţi de vizită între producători, distribuitori externi şi furnizori de servicii şi soluţii.

Participarea la eveniment este un bun prilej de cunoaște oportunităţile de accesare a pieţelor externe dar şi de dezvoltare de noi parteneriate cu distribuitori specializaţi.

Obiectivul evenimentului este acela de a arăta că România are produse competitive, producătorii au strategii solide şi sunt pregătiţi să îşi susţină partenerii externi, și de asemenea, să investească în consolidarea poziţiei lor pe plan extern.

RO EXPORT FORUM

Informații suplimentare și detalii despre eveniment, la telefon +40 767 118833 sau e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro.

Publicația retail-FMCG.ro este partener al evenimentului RO EXPORT FORUM, pe partea de comunicare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „RO EXPORT FORUM, un eveniment dedicat producătorilor români care doresc să acceseze pieţele externe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *