Mascuta_Vesela_Nou

Selgros Cash & Carry România dă startul unei noi ediții a concursului Arena Bucătarilor

Selgros Cash & Carry România organizează, începând cu luna aceasta, a unsprezecea ediție a concursului de gătit Arena Bucătarilor, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa. Concursul Arena Bucătarilor se va desfășura la noul Centru Gastronomic Arena Bucătarilor Brașov.

Arena Bucătarilor

Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor, cât și modificărilor menite să bucure bucătarii, proprietarii de restaurante și publicul deopotrivă.

Printre cele mai importante modificări, ce pot fi consultate pe site-ul organizatorului, se află:

·         În etapa preliminară ingredientele impuse pentru un fel principal sunt pulpă de miel, usturoi verde și păstârnac

·         În urma jurizării, vor fi selectați 32 bucătari care vor participa la semifinale (ierarhia va fi stabilită de punctele acordate de fiecare membru al juriului)

Vor avea loc 4 semifinale după cum urmează:

–       Semifinala 1 – 18.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)

–       Semifinala 2 – 18.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)

–       Semifinala 3 – 19.05.2019 (în intervalul orar 10:00 – 14:00)

–       Semifinala 4 – 19.05.2019 (în intervalul orar 15:00 – 19:00)

În cadrul semifinalelor se va găti un fel principal, care va avea un ingredient impus, secret pentru fiecare semifinală în parte (la fiecare semifinală vor participa 8 concurenți, repartizați aleatoriu)

Marea Finală a concursului va avea loc la Brașov, în data de 27.10.2019, tot la Centrul Gastronomic Arena Bucătarilor Brașov, Calea București 231, unde vor participa opt concurenți (concurenții calificați din cele patru semifinale).

PREMII Arena Bucătarilor

Câștigătorul concursului ,Arena Bucătarilor 2019 ediția a XI-a, va participa în anul 2020 la concursul culinar internațional „Les Chefs en Or” organizat la Paris, Franța.

Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2019 va primi un premiu de 12.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultată în Regulament. Premiile pentru primii trei clasați în fiecare semifinală sunt de 4.000, 3.000 respectiv 2.000 de lei.

Înscrieri Arena Bucătarilor

Înscrierile pentru etapa preliminară vor avea loc în perioada 11.03.2019 – 12.04.2019, pe pagina de internet a organizatorului Selgros prin intermediul acestui formular de inscriere.

Regulamentul complet, care include și lista tuturor premiilor acordate, poate fi consultat pe site.

Arena Bucătarilor

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România, iar începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Din 2018, concursul se desfășoară în incinta Centrului Gastronomic Arena Bucătarilor, construit inclusiv în acest scop lângă magazinul Selgros din Brașov.

Selgros

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Selgros Cash & Carry România dă startul unei noi ediții a concursului Arena Bucătarilor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Astept cu nerabdare sa inceapa!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: