Mascuta_Vesela_Nou

Syscom Digital și Graphtec se alătură partenerilor și speakerilor Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail

Companiile Syscom Digital și Graphtec sunt noii parteneri și speakeri ai conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019, alăturându-se, astfel, partenerilor și speakerilor deja confirmați până în acest moment, precum: METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Orange România, NIELSEN România, ROPECO București, IT Genetics și Kooperativa 2.0.

EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, va avea loc în data de 10 octombrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

Agenda preliminară a Conferinței

Rețeta de creștere a unui business în inima comunității, Storelink – auditarea proceselor in-store, What’s next in retail – BIG Data, Cum folosești LinkedIn și Instagram pentru a-ți promova business-ul, Interactive Retail/Innovative In-store Marketing: Interacțiunea digitală cu clienții și Tactici Online2Retail și Mobilierul viitorului în retail sunt câteva dintre temele celei de-a doua ediții a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail.

Iată lista preliminară de speakeri

Înregistrare și costuri conferință

Începând cu 12 august, puteți profita de următoarele oferte speciale pentru achiziționarea biletelor:

– Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Detalii înregistrare

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și participare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

BIO Syscom Digital și Graphtec

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital, care anul acesta sarbatoreste 10 ani de activitate, este o agenție de marketing interactiv, ce derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând componente de mobile, online și digital field marketing ata pentru mediul online cat si in offline cu precadere in retail.

Syscom Digital pariază anul acesta pe retail interactiv şi, cu suportul unui inventar tehnologic existent,  a know-how-ului si experientei dobandite in anii din urma, construieste de la zero o gama variata de device-uri si rafturi interactive unice, în premieră atat în România cat și in Europa, prin noua sa divizie Interactive Retail.

Graphtec

Privind ca o companie sustenabilă, alături de cei 140 de specialiști în domeniul producției customizate de mobilier comercial și semnalistică, compania GRAPHTEC este un integrator de software și tehnologie în mobilier de tip smart city, smart company, realizare marketing de produs cu un nou look and feel prin mobilier inovativ unicat și cu servicii “all in one” într-un singur producător ce susține întreaga producție “in house” în fabrica de la Constanța.

Detalii înregistrare

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și participare la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Syscom Digital și Graphtec se alătură partenerilor și speakerilor Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: