45.000 de romani au petrecut cu Guinness de St. Patrick’s Day

Pe 17 martie 2012, peste 430.000 de oameni din 161 de ţări şi-au unit forţele pentru a stabili două noi recorduri mondiale care să marcheze St. Patrick’s Day şi care să transforme oficial această zi în „The Friendliest Day of The Year”. În România, peste 45.000 de români au sărbătorit sâmbăta trecută în stil irlandez cu Guinness.

În ultima lună, au fost trimise invitaţii către fanii St. Patrick’s Day şi ai brandului Guinness, încurajându-i să participe la tentativa de a stabili două noi recorduri mondiale Guinness World Records (GWR), fie confirmând online că vor celebra St. Patrick’s Day în stil pur irlandez, fie participând la festivităţile Guinness de pe 17 martie 2012.

Pentru a certifica faptul că 17 martie 2012 a fost oficial “The Friendliest Day of The Year”, reprezentanţii GWR au petrecut mai mult de 12 ore contorizând minuţios numărul persoanelor care au făcut angajamentul online şi numărul celor care au participat efectiv la evenimentele de St. Patrick’s Day din toată lumea, cu scopul de a obţine cele două titluri – Cele mai multe angajamente online faţă de o campanie şi Cea mai mare petrecere de St. Patrick’s Day.

Cu participarea surprinzătoare a 435.456 oameni care au susţinut campania în numele prieteniei, GWR a confirmat stabilirea celor două noi recorduri mondiale, transformând oficial St. Patrick’s Day în „The Friendliest Day of The Year”. Peste 45.000 de români au ridicat pintul de Guinness la evenimentele organizate în 32 de oraşe din toată ţara cu ocazia St. Patrick’s Day. Organizatorii au oferit celor prezenţi peste 3.800 de premii surpriză.

“Dorim să mulţumim din tot sufletul celor care ne-au ajutat să obţinem recordurile mondiale pentru „The Friendliest Day of The Year”, validate de Guinness World Records. Sunt convins că majoritatea oamenilor cred că spiritul prieteniei tipic irlandez a fost întotdeauna o componentă importantă a St. Patrick’s Day. Cele două recorduri stau mărturie a faptului că, în această zi, toţi oamenii şi toate lucrurile preiau un pic din stilul irlandez”, a declarat Fergal Murray, Master Brewer la Guinness.

În Bucureşti, pe scena amplasată la intersecţia străzilor Lipscani şi Smârdan, au cântat trupe irlandeze, printre care Blackbeers, BordoSarkan şi Amazin Apples, iar dansatorii irlandezi au încântat publicul. În plus, o trupă de cimpoieri a făcut turul Centrului Vechi, demonstrând cum se cântă şi cum se petrece de St. Patrick’s Day. Petrecerea a culminat în St. Patrick Pub, unde Keo & Alexandra Ungureanu au susținut un concert de excepție.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » 45.000 de romani au petrecut cu Guinness de St. Patrick’s Day
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: