Caravana Almdudler la Festivalul Scoicilor organizat de Chef Cătălin Scărlătescu

În perioada 17 – 20 mai 2018, Caravana Almdudler și-a făcut simțită prezența la Festivalul Scoicilor organizat de Chef Cătălin Scărlătescu în piața Ovidiu din Constanța. Constănțenii au descoperit cea mai populară băutură din Austria și cea mai de succes răcoritoare pe baza de ierburi alpine din lume cât și mixuri suprinzătoare având la baza băutura Almdudler.

Almdudler

În cadrul festivalului, s-au oferit spre degustare tuturor doritorilor mostre Almdudler cât și o scurtă prezentare a produsului. Activitatea de sampling va continua pe tot parcursul verii atât în cadrul evenimentelor în care va fi prezent produsul cât și în punctele de vânzare de la nivel național.

Aflat în trend crescător, brandul Almdudler se dezvoltă la nivel național, fiind listat de curând în toată rețeaua de magazine Profi cât și pe piața de HoReCa prin intermediul distribuitorilor specializați din județele Timiș, Brașov și Mureș.

Consumatorii mai pot găsi produsele Almdudler pe piaţa din România atât în reţeaua de HoReCa, în zona de Nord a ţării (județele Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Cluj şi Bihor) și în Dolj, cât și în alte zone din țară, acestea fiind prezente la rafturile magazinelor din rețelele Auchan şi Mega Image dar şi în rețeaua de benzinării OMV.

Procesul de listare şi în alte reţele de magazine şi de identificare a unor distribuitori potriviţi (traditional trade & HoReCa) pentru celelalte regiuni ale ţării este în curs de desfăşurare, iar mai multe informații se pot obține direct de AICI.

Almdudler – un original veritabil

 

Încă din 1957, Almdudler îmbuteliază cu entuziasm pentru viață băutura alpin-austriacă. Este cea mai cunoscută și cea mai apreciată băutură răcoritoare pe bază de ierburi alpine, fără conservanţi, fără arome artificiale şi cu un conţinut redus de zahăr.

Almdudler este în totalitate o afacere de familie cu tradiție și inimă, pe scurt: un original veritabil. Considerată băutura națională a Austriei, Almdudler este centrul vieții de o naturalețe autentică și o neconvenționalitate surprinzătoare și oferă o experiență unică gusturilor tale.

 

Din 2014, toate produsele Almdudler și Almradler poartă logo-ul pro vegetarian al Societății Europene Vegetariene fiind oficial aprobate ca produse vegetariene. 

În România, gama Almdudler Original este prezentă în patru ambalaje diferite: Original PET 1.5L şi 0.5L, Original doză 0,33L şi sticlă 0.25L. Băutura răcoritoare Almdudler este prezentă în România din anul 2014 prin intermediul importatorului Rossell & CO SRL din judeţul Satu Mare.

Mai multe informaţii puteţi găsi la: www.rossell.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *