Alpin 57 Lux introduce sortimente noi în gama premium de înghețată Ekselence

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii producătoare de îngheţată din România, parte a Grupului Internațional Food Union, cu o expertiză de 27 de ani în domeniu, ne invită anul acesta într-o călătorie a gusturilor exotice și aduce pe piața locală noutățile delicioase și aromate ale gamei premium Ekselence.

Ekselence

Deja îndrăgită, gama Ekselence este bine cunoscută pentru îmbinarea dintre înghețata cremoasă creată cu lapte și smântână naturală, învelită, mai apoi, în două straturi de ciocolată fină și delicioasă în cele două sortimente la băț existente din portofoliul Ekselence. Mixul de arome inedite, precum caramelul sau sosul de rodie, au devenit de-a lungul anilor un deliciu exclusivist în rândul utilizatorilor, oferind tuturor iubitorilor de înghețată o experiență senzorială aparte.

“În 2021 vom aborda strategic segmentul de înghețată premium din două perspective: vom oferi gama Ekselence, un desert desăvârșit, care vorbește despre perfectiunea în inghetată, un brand atât de popular și de apreciat în țările nordice, cu renume internațional și, într-o altă direcție, aducem în atenția consumatorilor brandul Transalpina, un produs autentic românesc, care vorbește despre tradiția și expertiza pe care compania Alpin 57 Lux a dobândit-o în cei 27 de ani de când activează pe piața din România.”, a declarat Bastian Konzelmann, Deputy CEO Alpin 57 Lux.

Trei sortimente noi Ekselence

”Inspirată de cultura gastronomică a țărilor din nordul Europei, și în special a bucătăriei din Letonia, înghețata Ekselence s-a făcut remarcată chiar și în România. Anul acesta, ne dorim ca această experiență multisenzorială să fie degustată din plin, așa că adaugăm în portofoliul gamei trei sortimente noi făcute cu o atenție specială acordată celor mai fine detalii.” – a declarat Andreea Luca, Marketing Manager Alpin 57 Lux.

Cele trei noi sortimente Ekselence, care nu trebuie ratate începând cu vara aceasta:

  • EKSELENCE înghețată pe băț cu vanilie, sos de zmeură-rodie și glazură de ciocolată cu lapte
  • EKSELENCE înghețată pe băț cu nucă de cocos mărunțită și glazură de ciocolată albă cu migdale
  • EKSELENCE înghețată Big Cornet cu aromă de ananas, nucă de cocos, caramel și sos de caramel

Gustul perfect al înghețatei Ekselence poate fi comandat chiar acasă, direct din propriul magazin online al producătorului Alpin 57 Lux – www.vreaualpin.ro, cu livrare în București, Ilfov și Cluj-Napoca. De asemenea, sortimentele noi vor fi disponibile și în rețelele de magazine partenere din toată țara.

Înghețata este desertul de nerefuzat în orice anotimp și mai cu seamă acesta este deliciul ce îi face pe toți să zâmbească. Alpin 57 Lux oferă odată cu lansarea acestor trei noi sortimente o selecție de înghețate ce va genera o explozie de gusturi inedite, dar și o experiență de care ne vom îndrăgosti de la prima degustare.

Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România, cu o expertiză de 27 de ani în domeniu, este, începând din anul 2016, parte din grupul Food Union, prezent în țările nord-europeane (în majoritatea dintre acestea în poziția de lider de piață detasat), dar și în Asia de Sud-Est. Unitatea de producție a companiei românești este situată în Sebeș, județul Alba, unde se produce o gamă largă de înghețată, o secție de produse de patiserie și brutărie congelată.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *