Alpin 57 LUX s-a pregătit de sezonul rece cu o serie de noutăți în segmentul de patiserie, sub brandul Romcherie

Alpin 57 LUX, una dintre cele mai mari companii producătoare de înghețată și patiserie din România, parte a Grupului internațional Food Union, s-a pregătit de sezonul rece cu o serie de noutăți în segmentul de patiserie, sub brandul Romcherie.

RomcherieBrandul Romcherie, deja consacrat în categoria de produse de patiserie, prezent pe piață din România de 14 ani și cu un portofoliu vast de produse, a lansat în această toamnă două linii noi de produse: Plăcinte rustice, Mini-rulouri rustice și un desert congelat Lava Cake.

“Anul 2021 a fost anul inovației în categoria de înghețată, am avut o serie de produse noi, colaborări cu multinaționale de succes, modernizări ale produselor actuale, dar și rețete îmbunătățite, care au fost premiate și apreciate de consumatorii noștri. Acum este rândul categoriei de patiserie să fie dezvoltată,” a declarat Bastian Konzelmann, CEO Alpin 57 LUX.

„De la declanșarea pandemiei, s-au înregistrat rezultate remarcabile în ceea ce privește vânzarea de alimente semipreparate, gata de copt. Pentru Alpin 57 Lux această perioadă a fost una plină de noi provocări prin adaptarea la o cerere extrem de impreviziblă și a presupus chiar și schimbarea mixului de produse comercializate. Dovedind flexibilitate, Alpin 57 Lux a lansat într-un timp record șase produse noi de patiserie congelată rustică și un desert congelat Lava Cake,” a declarat Florentina Cauc, National KA Manager Alpin 57 LUX.

Noutăți Romcherie

Gama Romcherie cuprinde produse congelate foarte ușor de preparat, foarte gustoase, perfecte pentru momentele când vrei să îi răsfeți pe cei dragi cu plăcinte de casă, ca la mama acasă.

În categoria de Plăcinte rustice Romcherie (foto sus) au fost lansate 3 sortimente noi la 800g: cu brânză, cu măr și dovleac, cele mai îndrăgite arome de consumatorii români. Fiecare plăcintă conține 8 porții și include o tăviță termorezistentă care poate fi folosită la coacere, aluatul foitaj este fraged și pufos, iar umplutura este foarte bogată, reprezintând 50% din produs.

Linia de Mini-rulouri congelate Romcherie (foto dreapta) a fost extinsă cu gama de mini-rulouri rustice la 500g, care aduc gustul autohton al produselor tradiționale și se diferențiază prin frăgezimea aluatului.

Moderne, noile ambalaje de mini-rulouri sunt diferențiate în funcție de sortiment, astfel încât consumatorii să poată alege mai ușor sortimentul preferat: mini rulouri rustice cu iaurt, vișine sau căpșune. Noile mini-rulouri sunt perfecte pentru a le savura alături de familie și prieteni, în diferite momente ale zilei.

RomcherieLava Cake Romcherie la 90g (foto stânga) este un desert delicios care poate fi consumat în orice moment al zilei, fiind un produs copt și congelat, care poate fi consumat și alături de înghețată.

Produse premium, realizate după o rețetă proprie

„Plăcintele și mini-rulourile rustice, alături de desertul congelat lava cake completează frumos portofoliul mărcii Romcherie și răspund nevoii de diversificare a iubitorilor de patiserie, cu o linie de produse premium, jumătate din produs fiind dat de umplutură sa bogată, iar linia de design este una autentică.

Sunt produse după o rețeta proprie de cea mai bună calitate și făcute la cele mai înalte standarde, într-un proces tehnologic unic care îmbină munca automatizată cu munca manuală, pentru a păstra autenticitatea produselor tradiționale românești. Noi punem suflet in crearea acestor produse de patiserie,” a declarat Florentina Cauc.

Noile produse vor fi disponibile începând cu 1 noiembrie în lanțurile de retail modern și tradițional din toată țara sau în magazinul online al producătorului Alpin 57 Lux www.vreaualpin.ro.

În continuare, compania Alpin 57 Lux va diversifica gama de produse de patisierie congelată gata de copt, ținând cont de tendințele de consum și de dinamica contextului actual.

Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată și patiserie din România, cu o expertiză de 27 de ani în domeniu, este, începând din anul 2016, parte din grupul Food Union, prezent în țările nord-europeane (în marea majoritate dintre acestea în poziția de lider de piață detașat), dar este prezent și în Asia de Sud-Est.

Unitatea de producție a companiei românești este situată în Sebeș, județul Alba, unde se produce o gamă largă de înghețată, o secție de produse de patiserie și brutărie congelată.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *