Înghețata Fulg de Nea cornet negru, din portofoliul companiei Alpin 57 Lux, a câștigat titlul de Votat Produsul Anului 2021

Alpin 57 Lux, unul dintre cei mai mari producători de îngheţată din țară, îmbogățește încă din 1994 oferta de deserturi răcoritoare din România cu o diversitate de game de înghețate ce se adresează unei varietăți extinse de segmente precum gourmet, premium, standard,  junior si fără zahăr. Produsele respectă standarde înalte de calitate, performanță ce s-a făcut remarcată chiar și prin noua linie de înghețată cu cornet negru lansată anul trecut, în 2020, sub brandul Fulg de Nea.

Alpin 57 Lux

Succesul gamei de produse Fulg de Nea a fost încununat de câștigarea titlului de Votat Produsul Anului 2021, în urma votului consumatorilor, brandul primind dreptul de a folosi eticheta Votat Produsul Anului în toate materialele de comunicare și pe ambalaj, timp de 12 luni, începând cu luna mai 2021.

Evaluarea brandurilor participante la competiția Votat Produsul Anului, aflată în acest an la ediția cu numărul 12, a punctat următoarele aspecte: inovația, atractivitatea și intenția de cumpărare. Gama Fulg de Nea cornet negru a impresionat consumatorii la fiecare etapă a evaluării, lucru confirmat și de faptul că produsul s-a făcut remarcat în piață încă de la momentul lansării sale.

Sortimente Fulg de Nea

Înghețata Fulg de Nea stârnește de la prima vedere pofta datorită cornetului care încorporează cu succes unul dintre cele mai iubite ingrediente din lume: cacaoa, sub forma de glazura la interior. Tentația este completată de o înghețată fină și delicioasă ornată din plin cu glazură de caramel sărat sau cacao. Inițial gama s-a lansat cu următoarele două sortimente:

  • Fulg de Nea cornet negru cu înghețată de cocos, glazură de cacao și fulgi de cocos
  • Fulg de Nea cornet negru, înghețată de caramel sărat și glazură caramel

Iar pe parcursul anului 2021, gama a fost extinsă cu alte două arome menite să răsfețe iubitorii de înghețată vara aceasta:

  • Fulg de Nea cornet negru cu înghețată de vanilie, glazură de cacao și biscuiţi negri
  • Fulg de Nea cornet negru cu înghețată de ciocolată, biscuiți negri și glazură de cacao

Fulg de Nea, unul dintre cele mai bine vândute branduri din portofoliul companiei

“Fulg de Nea este unul dintre cele mai bine vândute branduri din portofoliul companiei Alpin 57 Lux. Prezent pe piața din România din 2003, brandul este rezultatul expertizei acumulate în ultimii 18 ani, care a dus la perfecționarea produselor și a rețetelor de la an la an.

Anul 2020, un an marcat de pandemie, ne-a determinat să ne adaptăm în timp real noilor condiții, am știut încă de la început că este esențial să menținem consumatorul pe primul loc și să continuăm cu demersuri innovative, să ne îmbogățim portofoliul cu sortimente noi și să continuăm să evoluăm în ritm alert,” a declarat Bastian Konzelmann, Deputy CEO Alpin 57 Lux.

Toți cei care vor să se răcorească vara aceasta cu gusturi alese și locuiesc în București, Ilfov sau Cluj Napoca pot comanda Fulg de Nea online pe VreauAlpin.ro. Înghețata este desertul care trezește în fiecare degustător momentele de plăcere și relaxare cu farmec de vacanță sau concediu de vară. Alpin 57 Lux intensifică acest efect inedit prin gama Fulg de Nea datorită combinațiilor ideale de arome îndrăgite de români. Astfel vara anului 2021 este pregătită să-și primească doritorii de distracție cu Produsul Anului, înghețata Fulg de Nea cornet negru.

Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România, cu o expertiză de 27 de ani în domeniu, este, începând din anul 2016, parte din grupul Food Union, prezent în țările nord-europeane (în majoritatea dintre acestea în poziția de lider de piață detasat), dar și în Asia de Sud-Est. Unitatea de producție a companiei românești este situată în Sebeș, județul Alba, unde se produce o gamă largă de înghețată, o secție de produse de patiserie și brutărie congelată.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *