Berea Timișoreana s-a lansat și în Republica Moldova

Timisoreana in Moldova1Berea Timișoreana s-a lansat şi în Republica Moldova, compania Efes Vitanta Moldova Brewery, liderul pieții de bere din Moldova, aducâd prima bere din România pe piaţa din Moldova.

„Am decis să aducem „Timişoreana”, cea mai de seamă bere din România, mai aproape consumatorului moldovean. Este o bere produsă cu pasiune şi dăruire, valori trăite cu desăvârşire şi de către berarii de la Efes Moldova. Aceste valori sunt cele care ne ţin aproape de consumatori, aproape de oamenii obişnuiţi care ştiu ce înseamnă cinstea, omenia şi bunul simţ”, a specificat Kamil Yazici, Directorul General EVMB.

“Timișoreana este prima bere românească care va fi produsă sub licență în Republica Moldova. Marcile românești sunt foarte apreciate de moldoveni, ceea ce ne face sa dorim să fim ambasadorii berii romanești și peste hotare. Există o foarte mare cerere pentru berea românească în Moldova, iar Timișoreana are cea mai mare notorietate si apreciere”, a declarat Ștefan Teodorescu, Group Brands Director Ursus Breweries.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

 

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *