Brădet Românesc este noua companie în care românii pot deveni acționari

Brădet Românesc este noua companie în care românii pot deveni acţionari prin intermediul platformei Sprijina.ro, o iniţiativă a patronului fabricii Lactate Brădet, Marius Badea.

Brădet RomânescDupă ce Institutul Cantacuzino a anunţat că lactatele Brădet nu sunt la baza îmbolnăvirilor recente ale copiilor cu E.coli, patronul fabricii de lactate, Marius Badea, a anunțat decizia de a transforma compania Lactate Bradet SRL în Brădet Românesc S.A., unde orice român poate deveni acționar.

Astfel, valul de solidaritate a românilor cu brandul românesc Brădet, grav afectat de acuzațiile nefondate ale autorităților publice, se poate materializa prin subscriere pentru acțiuni ale noii companii sau sprijin financiar contra bonuri de cumpărături.

Proiectul  ”Lactate Brădet devine Brădet Românesc S.A.” a fost publicat pe platforma românească Sprijina.ro în cursul zilei de ieri și a reușit să atragă, în doar două ore de la publicare, peste 30.000 de vizualizări. Proprietarul Brădet și-a propus să obțină exclusiv prin Sprijina.ro finanțări de 10 milioane lei, într-un interval de 60 de zile.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

“După strângerea capitalului, înființăm societatea pe acțiuni și în funcție de banii subscriși decidem: fie construim o fabrică nouă, fie extindem fabrica actuală. Eu personal mă voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui, cu capital integral românesc. Vom demonstra astfel că românii știu să fie uniți și să își apere propriile interese. Modalitatea de subscriere este simplă și total transparentă, fiind asigurată de platforma Sprijina.ro”, declară  Marius Nicolae Badea.

”Suntem mândri să fim alaturi de o companie 100% locală, de bună credință, care și-a demonstrat nevinovăția cu onoare, în ciuda reacțiilor opiniei publice și a autorităților. Și avem șansa să le oferim tuturor românilor ocazia de a se implica în reconstrucția unui brand curat, românesc. Comunitatea poate schimba percepții, atitudini și, iată, soarta unei companii. Este nevoie doar de încredere, pe care Brădet a demonstrat că o merită”, declară Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Brădet Românesc, prin Sprijina.ro

Românii sunt invitați să se implice concret, cu beneficii palpabile, în transformarea companiei, prin contribuții pe Sprijina.ro. Cei care optează pentru recompense în acțiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. În același timp, se poate opta pentru achiziționarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse „Lactate Brădet” sau pur și simplu se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Brădet Românesc.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Brădet Românesc este noua companie în care românii pot deveni acționari

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: