Compania românească CAHM Europe lansează rezervele pentru săpunurile lichide Sense

CAHM Europe, companie românească înființată în 2004, lider în producerea și vânzarea de cosmetice pe piața hotelieră din România și Sud-Estul Europei, dar și un important furnizor al retailului, lansează rezervele pentru săpunurile lichide Sense, 100% reciclabile, CAHM Europe reușind să pună pe piața de retail primul ambalaj 100% reciclabil. De altfel, CAHM Europe își propune să lanseze doar produse cu un procent cât mai mare de ingrediente naturale și cât mai sustenabile cu putință. Ambalajele produselor sunt confecționate din materiale reciclate sau reciclabile.

CAHM Europe Sense

Cele mai noi săpunuri lichide Sense – Catifelant și Protector

Cele mai noi săpunuri lichide Sense sunt realizate dintr-un ambalaj de tip biopet, 100% reciclabil, iar compoziția săpunului este de tip gel cu 99,3% ingrediente naturale și o picătură de parfum intens îmbunătățit cu o tehnologie nouă de tip NeoLift. Astfel, nu numai ambalajul este prietenos cu mediul, cât și formula dinăuntrul recipientului.

Săpunul lichid Sense va curăța pielea delicat deși este foarte concentrat. Testele de eficacitate au arătat că săpunurile Sense sunt potrivite pentru toate tipurile de piele pentru că nu usucă și nu irită pielea. Pentru o spălare eficientă, cantitatea de săpun necesară este de o singură apăsare de pompiță. Mai mult decât atât, cantitatea de 330 ml poate fi folosită pentru 178 de spălări.

Gama de săpunuri se face remarcată prin aromele proaspete și delicate de miere și pepene galben (Sense Catifelant) și papaya (Sense Protector). Mirosul este primul care te cucerește și te îndeamnă să cumperi săpunurile lichide Sense.

Săpunul Catifelant, cât și cel Protector va fi disponibil în varianta refill (rezervă) pentru a folosi și mai puțin plastic.

De ce sunt foarte speciale rezervele săpunurilor lichide Sense?

Rezerva de 330 ml a săpunurilor lichide Sense este 100% reciclabilă, CAHM Europe fiind prima companie care aduce pe piața de retail primul ambalaj 100% reciclabil.

Rezerva de 1 L este eco-aware nu pentru a urma vreun trend, ci din convingerea că Small details can change de world – este mișcarea companiei de a încuraja consumatorul să aibă un stil de viață mai sănătos atât pentru el cât și pentru planetă și să aleagă produse naturale, într-o proporție cât mai mare din ceea ce folosește zi de zi

Gama Sense

Gama Sense a luat naștere în 2009 și se lucrează continuu la îmbunătățirea ei, conturând o gamă hotelieră completă și de succes “Sense – Inspired by nature”, aducând astfel cei 12 ani de experiență din HORECA direct în lanțurile farmaceutice și de retail. Au valori esențiale de a fi autentic, excepțional, inovator și implicat.

CAHM Europe a dezvoltat  gama Sense punând accentul pe inovație, aceasta fiind catalizatorul schimbărilor pozitive pentru că motto-ul după care se ghidează este “Small details can change the world!”.

Extinderea producției CAHM Europe într-o nouă fabrică

CAHM Europe produce în două fabrici din judetul Prahova urmând să inaugureze cel de-a treia unitate de productie în anul 2022,  ce va funcționa integral cu energie verde.

Cu o investitie totala de 6 milioane euro, noua unitate de productie va mări capacitatea de producție de 4 ori și va diversifica gama de produse pentru piața de retail, atât pe plan local cât și european. Astfel, compania are potențialul de a deveni unul dintre cei mai importanți producători de profil din Estul Europei.

„Începand cu 2017, compania noastră a avut creșteri anuale de peste 30%prin achiziția de noi utilaje și deschiderea celei de-a doua unități de producție.(fabrica Băicoi). Până la finalul anului 2022, prin investitia in cea de a treia fabrica, compania va ajunge sa puna în piaţă peste 500.000 de produse zilnic” “, spune Andrei Severin, CEO-ul CAHM Europe.

Obiectivul este ca noua fabrică să poată produce şi ambala complet automatizat până la 70 de tone de săpun lichid şi peste 30 de tone de săpun solid pe zi.

În portofoliul companiei se numără o gamă largă de branduri proprii printre care Sense, Botanika, Omnia, Holiday Care, I am you, Săpun de-ăla bun, destinate atât pentru piaţa internă cât şi pentru export în peste 30 de ţări.

Ia legătura cu CAHM Europe SA

Parcul Industrial Brazi, Strada Piatra Craiului 13, Negoiești, Prahova, 107086

Telefon: +40742999990 / www.sense.ro


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *