Câștigătorii Carlsberg “Join the Greats”, față în față cu legendele FC Liverpool

Relația de zeci de ani dintre Carlsberg și fotbal a continuat și în 2015, printr-o nouă campanie «Join the Greats».

.

Fanii adevărați din România, și din întreaga lume, au avut parte de o experiență de cinci stele, oferită de Carlsberg: oportunitatea de a juca un meci de fotbal e stadionul Anfield și de a petrece timp cu legendele FC Liverpool.

Câștigătorii campaniei Carlsberg, Lupu Robert Șerban, Coman George Alexandru și Oprea Valentin Daniel, au trăit momente unice în Anglia. Ajunși la Liverpool, prima oprire a fost pe vestitul stadion Anfield. Cel mai important moment al zilei a fost cina oferită de Carlsberg la care au participat cele patru legende ale FC Liverpool: David Johnson, Terry McDermott, Phil Neal și Alan Kennedy.

Momentul întâlnirii a avut loc la Catedrala Anglicană din Liverpool, al doilea monument ca mărime din lume, aceasta fiind transformată special pentru eveniment. Aici, cei trei au luat cina alături de episcopul catedralei, cât și de cei patru fotbaliști faimoși ai FC Liverpool. Povești din spatele cortinei au fost împărtășite și câștigătorilor români de către Alan Kennedy care le-a spus că “niciodată nu a fost vorba de bani în cariera lui, ci despre medalii”. Întrebat care a fost momentul cel mai important când a purtat tricoul emblemă al Liverpool FC în cadrul unui meci, David Johnson a răspuns: “Prima dată e și cel mai bine”.

În cea de-a doua zi a avut loc meciul dintre FC Liverpool și Queens Park Rangers, penultimul pentru căpitanul echipei, Steven Gerrard, transferat de curând la L.A. Galaxy. Stadionul cu 45.000 de suporteri a gustat fiecare fază a meciului, confruntarea încheindu-se cu scorul de 2-1 pentru FC Liverpool. Partida a fost una palpitantă, cu multe momente în care adrenalina a ajuns la cote maxime.

Omul meciului, după cum a fost și votat de invitații din Carlsberg Lounge, a fost Steven Gerrard, care, deși a ratat un penalty, și-a luat revanșa pe ultima sută de metri, înscriind spectaculos dintr-o lovitură de cap golul decisiv.

Cea de-a treia zi a fost ziua #Jointhegreats , în care cei trei câștigători au pășit din nou pe stadionul Anfield, însă de data aceasta în calitate de jucători, alături de titularii celebri ai FC Liverpool. Nu a fost însă un meci propriu-zis. Înainte de experiența “Anfield”, legendele Dietmar Hamman, John Barnes, Roy Evans le-au dat și câteva sfaturi românilor. Câștigătorii «Join the Greats» au avut ocazia de a se antrena, de a face tot felul de exerciții, pase la punct fix, driblinguri, alergare, șuturi la poartă de la 11 metri, la bara transversală, etc. După antrenamente a urmat și o sesiune foto alături de starurile FC Liverpool.

Activarea locală a brandului Carlsberg face parte din campania globală « Join the Greats » prin care este pus în valoare parteneriatul dintre Carlsberg și FC Liverpool. În România, campania s-a desfășurat în perioada 16 martie – 5 aprilie, iar înscrierile în competiție au avut loc pe platforma www.jointhegreats.ro.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Câștigătorii Carlsberg “Join the Greats”, față în față cu legendele FC Liverpool”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 11 - 15 mai 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *