Franziskaner Weissbier intră în portofoliul Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, completează portofoliul de specialități cu două beri reprezentative stilului Bavarian Weissbier: Franziskaner Weissbier Naturtrüb și Franziskaner Weissbier Dunkel.

Cele doua produse sunt disponibile în rețelele de retail și în comerțul tradițional.

BergenbierFranziskaner Weissbier Naturtrüb este o bere germană, cu o aromă fructată de banane și condimentată cu note de cuișoare, consistentă, în care hameiul este discret, fără a-și face simțită prezența. Culoarea berii, auriu închis, caracterul opac și spuma albă cu textura cremoasă de la malțul din grâu, creează premisele savurării unei beri cu o carbonatare puternică și un final aromat, lejer și plăcut fructat cu note de citrice.

În același timp, Franziskaner Weissbier Dunkel dezvăluie o culoare arămiu închis și păstrează notele originale ale Franziskaner Weissbier Naturtrüb, cu arome fructate de banană, condimente și citrice, dar adoptă de la malțul folosit culoarea roșiatică și adaugă berii note proaspete de nuci și caramel.

Franziskaner Weissbier este produsă de una dintre cele mai vechi berării din München – Bavaria, Spaten-Franziskaner-Bräu, încă din 1974. Franziskaner Weissbier este servită la 7 grade Celsius în paharul specific berilor Weissbier, pentru a dezvălui aromele și gustul său deosebit.

BergenbierÎn prezent, Bergenbier S.A. importă în România specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden, precum și berea mexicană Corona. Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s și Löwenbrau.

Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană Corona.

Molson Coors Brewing Company este al treilea producător de bere la nivel mondial, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupată de găsirea de noi soluţii pentru a maximiza impactul pozitiv asupra societăţii.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *