ZaharulOradea

Gelato Madre, un gelato produs din ingrediente cu origine controlată, 100% italiene

Gelato Madre redescoperă esența gustului pentru a oferi consumatorilor o experiență unică, fiind o gamă care s-a născut din idea unui produs care să ne readucă la origini. Ingredientele naturale atent selecționate fac ca acest gelato să ofere un gust autentic, simplu, fără arome, stabilizatori, emulgatori, coloranți sau agenți de îngroșare.

Gelato Madre

Gelato Madre este un brand nou pe piața din România, special pentru cei care caută calitatea unui produs de artizanat, dar cu posibilitatea de a-l găsi în marile lanțuri de magazine. Acesta face parte din gama G7, un brand istoric, caracterizat prin calitatea și măiestria cu care este realizat și decorat gelato.

În producția sortimentelor Gelato Madre, maieștii gelatieri se ghidează după două principii: urmărirea excelenței prin păstrarea rețetelor originale și folosirea unor ingrediente 100% naturale, produse în Italia.

De ce gelato și nu înghețată?

Gelato nu este doar o simplă traducere în limba italiană pentru cuvântul ingheţată. Diferenţa începe încă de la reţetă, gelato fiind un produs pe bază de lapte, cu mai putine grăsimi decât îngheţata clasică ce conține mai multă frişcă. În plus, gradul de aerare este mai mare la gelato, care îi dă o textură cremoasă, transformând-o într-o cremă – îngheţată.

Sortimentație Gelato Madre (cutii de 800ml/ 450g)

Printre produsele rezultate cu ingrediente italiene atent selecționate se numără sortimentele de Suc de Lamâi de Sorento, Alune de Piedmont, Fistic verde din Bronte și Fior di Latte (Frișcă), iar prin colaborarea cu producători italieni recunoscuți pentru excelență, au rezultat sortimetele Buontalenti, Ciocolata Majani Extra Dark și Caffe Terzi din Bologna

Gelato Madre Buontalenti are la bază rețeta originală create pentru prima dată de Bernardo Buontalenti în 1565, pentru vizita ambasadorului Spaniei la Curtea Medici. În 1979, Pasticceria Baduani din Florența a reinterpretat celebra rețetă bazată pe lapte integral și lapte praf, frișcă, zahăr și gălbenuș de ou. Doar câteva ingrediente, pentru a recrea gustul original autentic.

Gelato Madre Cioccolata Majani Extra Dark conține 5 ingrediente: lapte integral proaspăt de înaltă calitate, frișcă, zahăr, ciocolată neagră extra 10%, cu ,,Cacao Carenero Superior din Venezuela” de la Majani și cacao degresatăMajani produce ciocolată de înaltă calitate din 1796, urmărind fiecare etapă de producție cu o atenție specială, iar cacaua Carenero Superior are un gust intens cu nuanțe de fructe uscate și condimente.

Gelato Madre Nocciola cu alune de Piedmont este un produs obținut exclusiv din lapte integral de înaltă calitate, frișcă, zahăr, alune de Piedmont pastă (13%) și alune de Piedmont întregi prăjite, în procent de 2,5%.

Gelato Madre Pistacchio cu Fistic din Bronte, supranumit si “aurul verde” conține tot 5 ingrediente, lapte integral, zahăr, frișcă, fistic verde de Bronte în procent de 10% pastă, 2% fistic întreg prăjit și sare de mare din Cervia.

Gelato Madre Limone di Sorento conține doar cinci ingrediente: zahăr, Suc de lămâie, lapte praf integral de înaltă calitate, apă și frișcă.

Gelato Madre Caffe Terzi Bologna conține 4 îngrediente, printre care cafea arabica 100% din Guatemala, varietatea Hueguetenango, lapte integral de înaltă calitate, zahăr și frișcă. Acest sortiment este rezultatul colaborării cu producatorul de cafea Terzi din Bologna,  fiind un gelato de cafea cu o aromă intesă și elegantă, întregită de note florale.

Cele mai puține ingrediente le conține sortimentul Fior di Latte, cu lapte proaspăt integral, zahăr și frișcă din Alpii italieni.

Gelato Madre

Gama de produse Gelato Madre se găsește in magazinele retailului modern din România.

Despre G7

Povestea companiei italiene G7 a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat primul gelato autentic, realizat manual. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe. Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, produsele G7 rămân fidele rețetelor tradiționale.

Produsele Gelato Madre sunt importate în România de către compania Maresi Foodbroker din al cărui portofoliu mai face parte și Siviero Maria, un alt brand îndrăgit de gelato, produs de aceeași companie italiană G7. Maresi Foodbroker, o companie de marketing si distributie, care face parte din grupul Maresi, companie fondată în 1949, a devenit una dintre cele mai de succes companii din Austria, cu filiale în Ungaria, Cehia, Slovacia si România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Gelato Madre, un gelato produs din ingrediente cu origine controlată, 100% italiene
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: