Herbamare, un condiment şi un aliment, o sare cu ierburi 100% ecologică, prezentă și în România

Herbamare, probabil singura sare cu ierburi care conține in totalitate condimente proaspete și naturale, amestecate cu sare de mare și alge marine, este “un condiment şi un aliment, o încântare pentru cerul gurii și un tratament pentru organism”, așa cum spunea creatorul său Alfred Vogel. Produse Herbamare sunt prezente pe piața noastră prin intermediul companiei CCS TRADE, importator și distribuitor unic în România.

Alfred Vogel (1902 – 1996), pionierului elvețian al sănătății naturale, este cel care a creat rețeta produselor Herbamare, 100% ecologice și cel care a creat brandul de sănătate A.Vogel și compania elvețiană cu același nume.

Herbamare este o sare unică, infuzată cu 12 ierburi aromate și legume proaspete, cultivate ecologic, o sare fără conţinut de iod de sinteză, ci doar cu iod natural extras din algele marine. Condimentele proaspete și naturale incluse în produsele Herbamare precum: țelina, prazul, ceapa, arpagicul, pătrunjelul, leușteanul, usturoiul, busuiocul, maghiranul, rozmarinul, cimbrul – cultivate ecologic și recoltate proaspăt – dau o aromă unică mâncării.

Herbamare, un produs unic

Herbamare„Nu doar ingredientele proaspete și atent selecționate sunt cele care oferă sării Herbamare aromă și calitatea deosebită, ci și prelucrarea lor este în egală măsură importantă. Herbamare este produs și astăzi după rețeta originală pe care elvețianul Alfred Vogel, pionier în cercetarea naturopatiei, a creat-o acum câteva decenii.

Fiecare ingredient și procesul de execuție sunt și astăzi atent controlate astfel încât Herbamare este un produs unic, 100% ecologic și plin de prospețime. Mai puţină sare, gust mai intens, iar datorită plantelor aromate organice mai multă prospeţime.

Cei mai mulți dintre noi încercăm să nu folosim prea multă sare. Cu aromă oferită de plantele pe care le conține acest produs, nu va mai fi nevoie să se folosească mai multă sare pentru a atinge gusturile dorite,” a declarat Bogdan Cristian, Director General CCS TRADE.

Procesul de fabricație Herbamare, o sare unică, fără conținut de iod de sinteză, ci doar cu iod natural extras din algele marine

Produsul Herbamare este un produs unic și este prelucrat în mod tradiţional în fabrica din Colmar (Franța) pe o suprafaţă binecunoscută pentru bogăția terenurilor agricole unde legumele şi plantele aromatice sunt cultivate ecologic din recolte proprii.

Imediat după recoltare şi curăţare, fermierii livrează ierburile şi legumele pentru fabrica A.Vogel / Bioforce din Colmar, Franţa. Între recoltarea vegetalelor și prelucrarea lor nu este permis să treacă mai mult de 8 ore. Criteriul este: „proaspăt şi pur”.

Vegetalele proaspete și atent selecționate sunt mărunțite și amestecate cu sarea de mare în proporție de 1/3 vegetale și 2/3 sare de mare. Această mixtură se ține la macerat între 4 și 12 luni în recipiente închise ermetic. La sfârșitul procesului de macerare, mixtura este uscată la 80° C și apoi măcinată fin.

După mai multe controale de calitate, amestecurile excelent aromatizate sunt stocate temporar în silozuri. Fiecare pachet (cutie în formă de tub), conține condimentele cu întreaga putere a naturii și nu conține nici amelioratori de aromă, nici agenți de topire și nici E-uri. Gustul nu este o chestiune de cantitate, ci de calitate. După procesul de uscare, proporţia de legume este de 6 – 8 %.

Produsele Herbamare Original sunt disponibile în România cu variantele de gramaj 125 g și 250 g, nu conțin gluten, lactoză, proteine din lapte, arome artificiale sau conservanți și sunt certificate ECOCERT FR-BIO-01, Kosher Certificate (eliberat de Basel Kosher Commission) și SGS ICS France – IFS Food.

Mai multe informații la compania CCS TRADE – email: office@ccstrade.ro; Telefon: 0744.51.11.53

Herbamare

Produsele companiei companiei elvețiane A.Vogel/ Bioforce AG sunt disponibile în peste 30 de piețe din întreaga lume, iar acum si în România, prin intermediul companiei CCS TRADE, importator și distribuitor unic Herbamare în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *