Inter Conecter dezvoltă pe piața din România ciocolata de lux cu alcool – Abtey, o marcă cu tradiție din Franța

INTER CONECTER Timișoara, unul dintre jucatorii importanţi pe piața dulciurilor Premium, dezvoltă în Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri de ciocolată frantuzească, “Abtey – Chocolatier Francais depuis 1946”.

Conform estimărilor, piața dulciurilor de ciocolată din România va inregistra o creștere în perioada 2015 – 2018. Dulciurile de ciocolată din categoria Premium nu sunt influențate în mare măsură de un eventual declin economic, deoarece consumatorii cu venituri ridicate își vor menține obiceiurile de consum.

În acest context, unul dintre cei mai mari importatori de ciocolată Premium din România, INTER CONECTER Timișoara, a reușit să-și facă, în ultimii 5 ani, un important portofoliu de branduri de ciocolată Premium, fiind reprezentanţa în România a celor mai cunoscuți producători europeni de ciocolată de lux.

În portofoliul de producători se numără Hofbauer- Lindt, Heillemann (Germania), Heindl (Austria), Klingele (Belgia), Reber (Germania), Hamlet (Belgia), Farmer`s Snack (Germania), ICKX Chocolaterie (Belgia), Bind (Turcia), Confiserie Adam (Franta), Windel (Germania).

Abtey – 70 de ani de excelenţă în ciocolată

14184488-1396696527007248-9005128499834336241-n

Istoria brandului Abtey începe în 1946 când Henry, fiul unui patiser celebru la vremea aceea în Franţa, descoperă plăcerea de a lucra cu ciocolata. La momentul când a pornit împreună cu soţia sa, Amelie, producţia de delicatese din ciocolată, într-un spaţiu de numai 20 mp, nu s-a gândit nici o clipă după 50 de ani expertiza şi cunoştinţele lui, alături de creativitatea soţiei sale vor face ca brandul Abtey fie recunoscut la nivel mondial, în peste 35 de ţări din lume.

Ambiţia tâbnărului cuplu şi spiritul lor antreprenorial au dat naştere unei companii care astăzi produce peste 1.300 tone de ciocolată în fiecare an pe un teren de peste 7.500 de mp şi cu o echipă de peste 200 de angajaţi.

Combinaţia între tehnologia modernă şi valorile tradiţionale asigură calitatea produselor, lăsând loc şi pentru procesul creativ, care are loc odată cu producţia propriu-zisă.

Prin excelenţă, specialitatea brandului Abtey este ciocolata cu lichior fără crustă de zahăr.

Produsele Abtey conţin băuturi sofisticate, cunoscute la nivel mondial precum: Remy Martin, Grand Marnier, Cointreau, lichiorul de pere Williams, Vodka rusească, combinaţiile de ciocolată cu diverse cocktailuri precum Mojito, Tequila, rom, şi multe alte arome deosebite.

Ambalate în cele mai spectaculoase moduri, sub formă de sticluţe din ciocolată, cutii de cadou tip ballotin, cutii din lemn, ori cutii metalice, produsele Abtey se deosebesc prin gust, combinaţii inedite de arome şi mod de prezentare. În portofoliul Abtey se regăsesc şi produse cu specific de sezon, figurine, ciocolată artizanală, tablete, praline, şi ciocolată fără zahăr.

Pentru a se asigura fiecare client este pe deplin mulţumit de produsul pe care îl cumpără sub brandul Abtey, echipa din Franţa face periodic cercetări, în căutarea unor produse noi, forme şi arome noi, şi încearcă în fiecare an aducă inovaţii în procesul de fabricare.

Satisfacţia clientului este cel mai important principiu după care se ghidează brandul Abtey, compania fiind premiată cu Certificatul Internaţional de Calitate, unde a primit nota A, reprezentând cel mai înalt grad de calitate care se poate acorda unei companii producătoare de ciocolată.

Inter Conecter este singurul importator al brandului Abtey in Romania, completand astfel lista producatorilor de ciocolata Premium din portofoliu.

Aici se poate studia întregul catalog-abtey.

Produsele de lux Abtey se adresează în primul rând magazinelor de dulciuri/ciocolaterii, magazinelor specializate, magazinelor online specializate și rețelelor mari de magazine din România care dispun de spațiu la raft dedicat produselor premium din ciocolată.

Brandul Abtey se regăseşte deja la rafturile magazinelor Auchan şi in lanţul de benzinării OMV, iar in curând, în reţelele Carrefour, Mega Image şi Selgros. De asemenea, gama Abtey este prezentă și prin distribuția tradițională, prin intermediul distribuitorilor zonali si naționali.

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Daniel Preunca, Director de Marketing – Tel: 0723.171.474 sau adresă de e-mail: office@interconecter.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Inter Conecter dezvoltă pe piața din România ciocolata de lux cu alcool – Abtey, o marcă cu tradiție din Franța

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: