INTER CONECTER aduce pe piața din România ciocolata vieneză de lux Hofbauer, o marcă Lindt & Sprüngli (P)

Conform estimărilor, piața dulciurilor de ciocolată din România va inregistra o creștere în perioada 2013 – 2018. Dulciurile de ciocolată din categoria Premium nu sunt influențate în mare măsură de un eventual declin economic, deoarece consumatorii cu venituri ridicate își vor menține obiceiurile de consum.

În acest context, unul dintre cei mai mari importatori de ciocolată Premium din România, INTER CONECTER Timișoara, a reușit să-și facă un important portofoliu de branduri de ciocolată Premium, fiind reprezentanţa în România a celor mai cunoscuți producători europeni de ciocolată de lux: Hofbauer/Lindt, Heilemann Germania, Hamlet Belgia, Bip/Disney Olanda, Windel Germania, Gunz Austria, Mozard/Mirabel Austria, Dolpin Italia, Heindl Austria și Gunthart Germania.

De asemenea, de scurt timp, INTER CONECTER mai reprezintă în România firma Klingele Belgia (ciocolată belgiană dietetică) și pe producătorul german Farmer’s Snack (snacksuri premium pe segmentul fruits&nuts), produse deja prezente în benzinariile OMV România.

1Intrată în portofoliul INTER CONECTER din 2014, gama de produse Hofbauer din Austria, gamă aflată în portofoliul Lindt & Sprüngli, aduce în România calitatea ciocolatei vieneze de lux, praline, fructe în ciocolată și marțipan.

România este prima țară din estul și sud-estul Europei pe harta produselor Hofbauer, o marcă Lindt & Sprüngli.

Sigla 1Încă din 1822, produsele Hofbauer au fost recunoscute ca și delicatesse din ciocolată exclusiviste, dând naștere unei tradiții artizanale de lux. Hofbauer, o marcă Lindt & Sprüngli, îmbină și astăzi rețetele tradiționale unice vieneze cu un proces modern de fabricație fără compromisuri în calitate.

Schlumberger 1Astfel, în 2013, Hofbauer a primit premiul de inovație în ciocolată cu produsul Marc de Schlumberger, îmbinând două branduri tradiționale austriece: ciocolata Hofbauer și șampania Schlumberger.

Hofbauer a spus NU! Conservanților, folosind doar materii prime atent selecționate, de origine controlată, proaspete, obținându-se astfel o ciocolată premium cu un caracter deosebit și o textură fină.

Wiener composition 80 grameProdusele de lux Hofbauer se adresează în primul rând magazinelor de dulciuri/ciocolaterii, magazinelor specializate, magazinelor online specializate și rețelelor mari de magazine din România care dispun de spațiu la raft dedicat produselor premium din ciocolată.

În anul 2014, Hofbauer și-a început colaborarea, prin intermediul companiei INTER CONECTER, cu lanțul de magazine Mega Image și benzinăriile OMV, a căror standard de calitate sunt compatibile cu filozofia și eleganța ciocolatei Hofbauer.

Întreaga gamă de produse Hofbauer, o marcă Lindt & Sprüngli, se poate vedea în cataloagele 2014 de mai jos:

Hofbauer Kurant Katalog ohne Preise komprimiert

Kuefferle Ostern 2014 ohne Preise-komp

HB Ostern Katalog 2014 ohne Preise-komp

Kuefferle Kurant Katalog 2012-13 ohne Preise

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Daniel Preunca, Director de Marketing -Tel: 0723.171.474.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „INTER CONECTER aduce pe piața din România ciocolata vieneză de lux Hofbauer, o marcă Lindt & Sprüngli (P)”

  1. Pingback: Sinteza săptămînii 17 - 21 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *