Klintensiv, un brand care înțelege și anticipează piața dezinfectanților din România

Prin brandul Klintensiv, compania cu același nume, își dorește să ofere soluții profesionale și consumatorilor casnici, aceștia schimbându-și permanent obiceiurile de consum, ca urmare a pandemiei Covid-19. Klintensiv, o companie cu capital privat 100% românesc, este unul dintre puținii producători autohtoni de dezinfectanţi profesionali cu o concentrație de alcool de 85%. 

Klintensiv

header survey Klintensiv

Încă din 2011, Klintensiv oferă produse profesionale de curățenie, produse de îngrijire personală și dezinfectanți pentru unitățile sanitare, HoReCa, industria alimentară și clădirile de birouri. Prin brandul Klintensiv compania a luptat pentru combaterea Covid-19 încă de la începutul pandemiei, furnizând cu prioritate dezinfectanți și produse de curățenie atât pentru spitalele din România, cât și pentru afacerile care au rămas active în această perioadă.

De ce e important ca dezinfectanții să aibă o concentrație mare de alcool?

Utilizând substanțe active variate și adaptate unui spectru larg de utilizări, dezinfectanții produși de Klintensiv au o acțiune virucidă, bactericidă, fungicidă și levuricidă certificată, fiind folosiți cu succes în unitățile medicale din România pentru eliminarea microorganismelor și curățarea în profunzime. Klintensiv este unul dintre puținii producători autohtoni care furnizează produse dezinfectante cu acțiune virucidă rapidă, pe baza unei concentrații de alcool de 85%.

Klintensiv a oferit și oferă soluții profesionale în pandemie

Rămânând fidel valorilor sale, Klintensiv, cu rigoare și responsabilitate, s-a angajat în oferirea de soluții profesionale în perioada pe care o traversăm: extinderea facilităților de producție pentru a putea onora solicitările spitalelor, angajarea de personal suplimentar, soluții logistice pentru a putea livra comenzile și eforturi susținute pentru a procura în timp util materiile prime.

Klintensiv produce atât dezinfectanți pentru suprafețe, pentru mâini și tegumente, pentru instrumentar medical, dezinfectanți microaerofloră, cât și produse pentru curățenie și, de asemenea,  produse pentru îngrijire personală. Toate la standarde de calitate atent monitorizate intern și confirmate de organisme de certificare externe companiei.

Consumatorii casnici și schimbarea de comportament în obiceiurile de consum

Conform raportului publicat de Euromonitor International din septembrie 2020, obiceiurile consumatorilor casnici s-au schimbat în timpul pandemiei și vor deveni permanente; iată care sunt ultimele tendințe: creșterea numărului de achiziții online, lucrul de acasă, atenția sporită asupra modului în care își tratează companiile clienții și angajații în timp de criză, reducerea achizițiilor în magazin și creșterea achizițiilor produselor destinate sănătății și stării de bine.

Klintensiv – dezinfectanți profesionali produși cu responsabilitate în România

Povestea brandului Klintensiv a fost încă de la început construită în jurul protejării sănătații, acasă și la locul de muncă; de aceea compania a creat o gamă diversificată de produse, oferind clienților soluții axate pe performanță și eficacitate.

Având în vedere modificarea permanentă în obiceiurile de consum și zecile de mii de comenzi plasate online în perioada stării de urgență și de alertă, compania își dorește să extindă accesul consumatorilor casnici la produsele profesionale, oferindu-le peste 80 produse ale brandului Klintensiv, atât în retailul offline cât și în cel online, direct și prin intermediul partenerilor.

Chestionar Klintensiv

Klintensiv vă invită la completarea unui chestionar (maximum 3 minute timp necesar completării), la finalizarea căruia veți obține un dezinfectant gratuit și 15% reducere, cu ocazia următoarei comenzi efectuate pe site-ul www.klintensiv.ro.

Completați AICI chestionarul.

Contactwww.klintensiv.ro, telefon: +40 722 312 678.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *