Klintensiv lansează KlinAll, un brand nou de dezinfectanți pentru consumatorul casnic

Klintensiv, unul dintre cei mai importanți jucători din piața dezinfectanților din România, care oferă încă din 2011 produse profesionale de curățenie, produse de îngrijire personală și dezinfectanți pentru unitățile sanitare, retail, HoReCa, industria alimentară și clădirile de birouri, lansează KlinAll, un brand nou de dezinfectanți pentru consumatorul casnic. KlinAll este singurul brand românesc din retail cu expertiză medicală și profesională.

KlinAll

Brandul KlinAll este dedicat gospodăriilor și satisface nevoia de dezinfectare a spațiului de locuit și a tegumentelor, oferind o alternativă la produsele clasice de curățenie și igienă, prin produse certificate de instituții acreditate, cu o sumă unică de caracteristici: virucid, bactericid, fungicid și levuricid. Klintensiv valorifică, astfel, expertiza de 10 ani în producția de dezinfectanți profesionali, aducând în retailul din România un suflu medical și profesional.

Ce aduce diferit KlinAll pe piața dezinfectanților?

Noutatea pe care brandul KlinAll o aduce este capacitatea dovedită a produselor de a elimina microorganisme care cauzează peste 90 de boli, între care afecțiuni gastrointestinale, meningită, viroze, pneumonie și multe altele.

KlinAll oferă consumatorului o alternativă profesională într-o piață aglomerată de branduri locale și internaționale, fără background medical. Produsele sunt certificate și avizate, iar respectarea formulei produselor pentru care avem aviz este verificată la fiecare lot de laboratoare acreditate independente.

Lansarea KlinAll vine în contextul în care consumul casnic de dezinfectanți pentru mâini și suprafețe a crescut în ultimul an. Misiunea noastră este, ca în contextul schimbării obiceiurilor de consum, să educăm consumatorul în privința diferenței dintre igienizanți și dezinfectanți, oferind astfel oportunitatea luării unei decizii mai informate.” declară Marcela Cioban, Director Marketing Klintensiv.

Portofoliul de produse KlinAll

KlinAll cuprinde 3 categorii de produse cu întrebuințări și caracteristici distincte: dezinfectanți pentru mâini, dezinfectanți pentru suprafețe, care curăță și dezinfectează, dezinfectanți pentru microaerofloră și aer condiționat, care elimină factorii alergenici.

Portofoliul KlinAll are 42 de produse care satisfac nevoile de dezinfectare de acasă și se adresează unui public educat, preocupat de dezinfectare, care dă valoare argumentelor științifice și vor să se simtă în siguranță și protejați.

Dezinfectanții pentru mâini sunt disponibili în varianta spray sau gel, în ambalaje de la 40 ml la 5L și sunt testați dermatologic. Toate produsele sunt certificate de Ministerul Sănătății și nu conțin phenoli sau aldehide.

Pentru curățenia casei, gama KlinAll cuprinde dezinfectanți pentru suprafețele din bucătărie, baie, wc, cât și pentru restul zonelor dintr-o locuință, dezinfectanți pentru aparatele de aer condiționat și pentru microaerofloră.

Distribuția națională

Produsele KlinAll sunt distribuite la nivel național de către Interbrands Marketing & Distribution, cea mai importantă companie de distribuție FMCG din România. Interbrands face parte din Orbico Group, cel mai mare distribuitor din Europa, cu branduri recunoscute în portofoliu și o experiență de peste 30 ani în business.

Orbico Group este prezent în 21 de țări, oferind soluții și servicii inovatoare, adaptate nevoilor consumatorilor și partenerilor săi, cu un număr de aproape 8.000 de angajați.

Suntem încrezători că parteneriatul cu Interbrands va aduce pentru KlinAll distribuție la nivel național, în principalii retaileri din România, dar și vizibilitate online, prin platformele dezvoltate de distribuitor. De asemenea, avem convingerea că, alături de unul dintre jucătorii de elită de pe piață, putem scrie o poveste de succes.” declară Marius Vîju, Director Vânzări Klintensiv.

KlinAll

Produsele KlinAll® sunt disponibile în magazine începând cu luna August 2021, sunt destinate publicului larg, pentru uz casnic și personal, și pot fi achiziționate din principalele lanțuri de supermarketuri și magazine, farmacii, cât și din magazinul online www.klintensiv.ro. KlinAll® răspunde tuturor nevoilor de zi cu zi ale consumatorilor preocupați de păstrarea unui nivel optim de igienă, datorită proprietăților excelente de dezinfectare și eliminare a microorganismelor.

Contact:

Marius Vîju – Director Vânzări

Tel: 0722 312678

E-mail: marius.viju@klintensiv.com

Website: www.klintensiv.ro


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *