Lavazza are un nou distribuitor exclusiv în România – Aquila Part Prod Com

Începând cu 1 noiembrie 2019, Aquila Part Prod Com SRL devine distribuitorul exclusiv al Lavazza în România către canalele de comerț și servicii alimentare.

LavazzaAcest contract marchează o nouă etapă de dezvoltare a mărcii Lavazza în România, etapă care are ca scop creșterea numărului de consumatori ai produselor Lavazza de orice fel printr-o abordare mai directă, prin inovații și prin produse noi.

De asemenea, acest parteneriat reprezintă și o investiție în creșterea business-ului pe piața locală, demonstrând astfel importanța pe care o are aceasta pentru Lavazza, România fiind una dintre cele mai importante piețe pentru marca italiană.

Mauro Mantovani, Global CCO al Grupului Lavazza, a spus: „Suntem foarte bucuroși să reluăm colaborarea în România cu un partener așa de profesionist și de încredere cum este Aquila Part Prod Com SRL. România este o țară strategică pentru noi: suntem hotărâți să ne extindem activitatea în această piață cu o abordare de marketing mai directă, dezvoltând parteneriate solide cu distribuitori locali specializați. Misiunea Lavazza, un brand premium global, este aceea de a promova experiența autentică a cafelei italiene în lume, în toate formele sale, în toate categoriile și pe toate canalele, continuând să punem calitatea în centrul tuturor activităților noastre.”

Aquila Group este recunoscut ca un partener puternic cu o experiență vastă în categoria de Cafea în general și pe canale de vânzare precum unitățile comerciale (retail), serviciile alimentare (food service), automatele de cafea (vending) sau magazinele online, având în portofoliul său de distribuție numeroase mărci internaționale puternice. Investind în structura de distribuție și respectând cele mai înalte standarde profesionale de business, Aquila Group este partenerul cel mai potrivit pentru transformarea în realitate a planurilor ambițioase pe care Lavazza le are pentru piața românească.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Lavazza are un nou distribuitor exclusiv în România – Aquila Part Prod Com”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *