Managis Bio lansează Nutrisslim, o nouă gamă de produse bio

Compania clujeană Managis Bio, importatorul și distribuitorul național de produse ecologice, a lansat Nutrisslim, o nouă gamă de produse bio, ce include băuturi vegetale instant, suplimente de colagen, unt de arahide, cereale pentru micul dejun, inclusiv pentru copii, shake-uri și budinci proteice, semințe, fructe uscate și îndulcitori.

Nutrisslim

Gama de produse bio Nature’s Finest by Nutrisslim, aparținând producătorului sloven Nutrisslim, prezent în peste 30 de țări din întreaga lume, cuprinde o gamă largă de produse sănătoase certificate organic, produse bio-vegane, suplimente alimentare și nutritive și produse pentru sportivi.

“Știm că aceste zile sunt stresante, pentru că nu sunt obișnuite, și fiecare ne dorim să le depășim cu bine. Noi am crescut alături de toți partenerii noștri, și mai ales pe nișa de produse sănătoase și ecologice și întotdeauna am venit cu propuneri calitative.

Avem și acum sprijinul producătorilor europeni, care chiar și în criză se gândesc cum să ne surprindă cu produse noi, imbunătățite și să ne fie alături, iar unul dintre acestia este Nutrisslim, care de la însămânțare până la recoltare, de la cultivare la ambalare, transport și depozitare, oferă cele mai bune, mai curate și mai hrănitoare alimente”, ne-a declarat Daniela Salomie, fondatorul companiei Managis Bio.

Gama de produse Nutrisslim

Gama de produse Nutrisslim, disponibilă în România prin compania Managis Bio, cuprinde:

băuturi vegetale instant la 250g pe bază de orez și orez cu calciu, cocos, cacao, migdale și vanilie
suplimente de colagen la 120g cu sortimentația: SkinCare, hidrolizat și JointCare
unt de arahide la 350g cu banane, ciocolată, căpșuni, fursecuri și cocos
cereale pentru micul dejun la 350 g cu sortimentația: Chocolate Granola, Chocolate Porridge, Porridge Protein Power, Muesli Active Sport, Muesli Superfood și Granola Super Fruity
cereale pentru micul dejun pentru copii la 250g Porridge cu ciocolată și banane, ciocolată și cocos, banane și SuperFruity
shake-uri proteice la 450g cu sortimentația: Shake Proteic de vanilie (70% proteine), Shake Proteic de vanilie cu Stevie (70% proteine) și Shake Proteic de vanilie All Body Meal
shake-uri și budinci proteice la 450g cu sortimentația: Shake Proteic Maxx Protein (75 % proteine), Budincă Proteică de ciocolată cu Stevie (52% proteine), Budincă Proteică de vanilie cu Stevie (55% proteine) și Apă de cocos pudră Sport Formula.
semințe și fructe cu sortimentația: budincă de chia (pungă de 200g), semințe de chia (250g), fulgi de cocos (100g), spirulină pudră (250g) și boabe de cacao (250g)
îndulcitori, gamă cu două sortimente: zahăr din nucă de cocos (pungă 250g) și sirop de agave (borcan de 370g)

Aici puteți vedea întregul Catalog de produse Nustrisslim Nature`s Finest.

Produse noi în gama Turtle

O altă gamă de produse din portofoliul Managis Bio, cu produse 100% organice, certificate ecologic și fără gluten, originară din Belgia, s-a completat cu sortimente noi, deosebite, de Granola.

Dincolo de afecțiunea gravă și care intr-adevar cere un control și un proces controlat și certificat, există produse care acum sunt la îndemână și pot fi consumate zilnic fără pericole. De aceea am pus la dispoziția consumatorilor, Cerealele Porridge Turtle, la 450g, cu gluten și fără gluten, un terci în traducere liberă, ce aduce un omagiu ovăzului.

Astfel, alături cerealele fără gluten cu superfructe (chia, goji, dude), cereale cu fibre (curmale, smochine, seminţe, făină orez), cereale cu semințe, cereale clasice cu şi fără gluten, cereale fără glunten cu bucăți de ciocolată, am completat gama 4 noi sortimente de Granola.

Pentru noi, stocurile sunt refăcute săptămânal, aprovizionarea este sigură, depozitele sunt certificate și ne facem datoria. Va așteptăm și pe www.managisbio.ro, magazinul nostru online, o soluție mai mult decât potrivită și sigură pentru aprovizionarea cu produse sănătoase în această perioadă,

De asemenea, continuăm proiectele noastre pe nutriție, astfel că vom lansa în curând o platforma online de rețete, sfaturi și life style sănătos. Să ne vedem cu bine!”, a concluzionat Daniela Salomie.

Managis Bio

Compania clujeană Managis Bio, importatorul de produse bio, de alimente pentru adulţi şi copii, de alimente dietetice bio fără aditivi şi de produse bio fără gluten, și-a propus să aducă și mai aproape produsele de consumatorii doritori de un stil de viaţă sănătos.

Produsele Managis Bio, cu brandurile Mogli, Turtle, Eisblumerl, Generous, Nutrisslim și Managis Bio, sunt disponibile in lanţul de magazine de specialitate Naturalia, în reţeaua de magazine Mega Image, în rețeaua de hipermarketuri cora, în rețeaua de magazine dm (drogerie markt), în reţeaua de magazine specializată Bebetei precum şi in farmacii, procesul de listare şi în alte reţele fiind în curs de desfăşurare.

De asemenea, produsele companiei Managis Bio sunt disponibile şi în propriul magazin online www.managisbio.ro.

Managis Bio – contact

Dipl. Ec. Daniela Salomie – daniela.salomie@managis.ro, tel: +40 724 350 013.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *