Rebranding și o nouă identitate vizuală pentru compania Managis Bio

Compania clujeană Managis Bio, importatorul de produse bio, de alimente pentru adulţi şi copii, de alimente dietetice bio fără aditivi şi de produse bio fără gluten, şi-a făcut un rebranding ce constă într-o nouă identitate vizuală, ce exprimă mai bine viziunea companiei.

Managis Bio

Managis BioCu ajutorul unui concept simplu şi eficient prin intermediul căruia aduce mai aproape produsele de consumatorii doritori de un stil de viaţă sănătos, Managis Bio își croiește viziunea de a inspira familiile și copiii să se reconecteze cu natura și cu energia sănătoasă, aducând doar produse de calitate, certificate ecologic și mai ales gustoase.

“Ne-am gândit să-i dăm o nouă formă siglei, mai aproape de culoarea narturii. Am vrut să proiectăm și prin imagine culoarea sănătății, iar frunzele sunt întotdeauna simbolul creșterii. Ne dorim să creștem alături de copiii noștri sănătoși, creativi și plini de energie, să fim alături de ei prin atelierele noastre practice și prin online,” a declarat Daniela Salomie, fondatorul companiei Managis Bio.

Rebranding Mogli

De asemenea, un rebranding puternic a venit și de la MOGLI, primul brand din portofoliul companiei Managis Bio, distribuitor unic în România al acestei game, certificate DEMETER și cel mai simpatic si comod brand pentru copii și tineri.

Gama de produse bio MOGLI acoperă nevoile nutriționale ale organismului uman, indiferent de vârstă acestuia, asigurând o mâncare calitativă și sănătoasă atât la micul dejun (cereale, musli, piureuri din fructe), cât și la gustarea dintre mesele principale (biscuiți, covrigei, inele uscate din mere, batoane, mix de fructe uscate). Gama Mogli mai conţine şi băuturi vitaminizante şi deserturi.

Ingredientele din produsele Mogli sunt cultivate în ferme certificate organic, fără conservanți chimici, fără zahăr, fără coloranți sau aditivi.

Managis Bio vine alaturi de consumatori listând noutăți deosebite

Compania Managis Bio și-a completat portofoliul de produse cu încă 2 game de produse alimentare fără gluten sub brandurile Eisblumerl și Generous dar a adus și gama de produse Living Puppets.

Eisblumerl

Eisblumerl este un brand de produse vegane și organice din Germania ce cuprinde produse precum: unt de arahide, unt de arahide cu fructe, nuga tartinabilă, ciocolată tartinabilă, ingrediente pentru panificație și și pentru gătit făra adaos de zăhăr (migdale, alune, caju, semințe de mac), ulei din fructe, cacao, sosuri pe bază de unt de arahide și snacksuri.

Generous

Generous este noua gamă de biscuiți fără gluten din portofoliul Managis Bio.

La Saponaria 

Un alt brand nou în portofoliul Managis Bio este La Saponaria, un brand italian de cosmetice organice, certificate ECO, ce cuprinde: creme pentru îngrijire ten și corp pentru femei, creme și deodorante pentru pentru bărbați, pentru bebeluși, set de îngrijire și protecție solară, set îngrijire păr și scalp, creme pentru îngrijire mâini, detergenți pentru casă, îngrijire animale, vopsele naturale de păr, cadouri și produse naturale pentru casă și familie.

Living Puppets și lansarea platformei online pentru România

Din acest an, Managis Bio este și reprezentatul Living Puppets în România, lansând, începând cu 1 iunie 2018, și noul site www.living-puppets.ro.

“Ne dorim să aducem pentru familii și copii un model de distacție plin de creativitate. De asemenea, am avut feedback-uri foarte bune de la școli și gradinițe, marionetele fiind deosebit de bine primite de copii și incluse imediat în activitățile zilnice. Încercăm colaborări cu teatre și centre educaționale, precum și cu magazine de specialitate pentru prezentări punctuale.

Aceste păpuși marionete sunt ușor de utilizat și de creat scenarii care să încurajeze dialogul. Fie că este vorba de o expresie facială amuzantă sau de gesturi pline de viață, LIVE PUPPETS revin la viață în mâinile tuturor, copiii și adulții.

Avem disponibilă o gamă largă de păpuși diferite unde putem crea mereu noi personaje. Toate păpușile au fost testate și respectă reglementările de siguranță din cerințele EN 71. Toate materialele LIVING PUPPETS® sunt fabricate din materiale de înaltă calitate,” a precizat Daniela Salomie.

Managis Bio a demarat seria atelierelor de gătit sănătos

Tot ca o noutate de ultim moment este și faptul că Managis Bio a inceput seria atelierelor de gătit sănătos unde au participat copii și părinți dornici să învețe tainele gătitului sănătos.

“Primul din această serie a fost în cadrul Zilelor Clujului, unde am prezentat și preparat o rețetă ușoară alături de copii, aceștia fiind foarte încântați, iar părinții lor au apreciat foarte mult sfaturile noastre pentru un mic dejun, pânz, cină sau desert ușor de realizat. Considerăm că nu trebuie să fii un chef că să gătești sănătos ci doar să fii informat și atent la cee a ce îți face bine ție și familiei tale,” a încheiat Daniela Salomie.

Managis Bio – prezență

Produsele Managis Bio sunt disponibile in lanţul de magazine de specialitate Naturalia, în magazinul online eMAG.ro, în reţeaua de magazine Mega Image, în rețeaua de magazine dm, în reţeaua de magazine specializată Bebetei precum şi in farmacii, procesul de listare şi în alte reţele fiind în curs de desfăşurare. De asemenea, produsele companiei Managis Bio sunt disponibile şi în propriul magazin online www.managisbio.ro.

Managis Bio – contact

Dipl. Ec. Daniela Salomie – daniela.salomie@managis.ro, tel: +40 724 350 013.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *