Mascuta_Vesela_Nou

Mars ia atitudine față de blocada de cacao impusă de Coasta de Fildeș

Deşi Mars Inc. nu este un importator direct de cacao din Coasta de Fildeş, în calitatea sa de utilizator important de cacao ivoriană, compania anunţă, printr-un comunicat, că va continua să lucreze împreună cu furnizorii săi împotriva acestei blocade aprobate de către Departamentul de Stat al SUA. De asemenea, vor continua să monitorizeze şi celelalte foruri internaţionale, incluzând Uniunea Europeană, pentru a se orienta în această problemă.

Reprezentantul societăţii a declarat: „Ne aşteptăm ca o înţelegere completă a blocadei exportului, precum şi implicaţiile acesteia vor necesita ceva timp, dar suntem încrezători că pe termen scurt această situaţie nu ne va afecta capacitatea de a produce ciocolata pe care şi-o doresc clienţii noştri, la calitatea pe care o aşteaptă. Suntem îngrijoraţi în legătură cu situaţia politică a Coastei de Fildeş şi, asemenea tuturor celor implicaţi, sperăm că această măsură nu va avea un impact negativ asupra sutelor de mii de fermieri care cultivă cacao în Coasta de Fildeş.”

Despre Mars Incorporated

Compania a luat naştere în 1911, când Frank C. Mars a realizat primele bomboane Mars în bucătăria locuinţei sale din Tacoma, Washington, punând astfel bazele unei societăţi care se ocupa cu comercializarea produselor de patiserie. În 1920, Forrest E. Mars, Sr. s-a alăturat tatălui său în afacerie şi împreună au lansat batonul de ciocolată Milky Way. Situată în Mclean, Virginia, Mars a înregistrat în ultimul an vânzări nete de peste 30 miliarde de dolari şi deţine şase segmente comerciale, incluzând ciocolată, mâncare pentru animale de casă, produse alimentare, gumă de mestecat şi confecţii şi cercetare bazată pe simbioză, având mai mult de 65.000 de angajaţi în întreaga lume care acţionează pe baza Principiilor Mars pentru a aduce o schimbare pentru planetă şi locuitorii acesteia prin performaţele obţinute.

Mars include brand-uri precum: M&M’S®, SNICKERS®, DOVE®, GALAXY®, MARS®, MILKY WAY® şi TWIX® (ciocolată);  PEDIGREE®, WHISKAS®, SHEBA®, CESAR® şi ROYAL CANIN® (mâncare de animale); produse Wrigley: ORBIT®, EXTRA®, STARBURST®, DOUBLEMINT® şi SKITTLES®; UNCLE BEN’S®, DOLMIO®, EBLY®, MASTERFOODS® and SEEDS OF CHANGE® (food).

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Mars ia atitudine față de blocada de cacao impusă de Coasta de Fildeș

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: