NIVEA lansează gelurile de duș FRESH BLENDS cu 90% ingrediente derivate natural

NIVEA lansează gelurile de duș FRESH BLENDS cu 90% ingrediente derivate natural. Noua gamă de geluri de duș NIVEA Fresh Blends are grijă și de mediul înconjurător, datorită formulei biodegradabile în proporție de 98% și ingredientelor derivate natural. Reducerea impactului negativ asupra mediului este un obiectiv important al NIVEA, compania dezvoltând continuu produse care sunt atente cu mediul înconjurător.

nivea

Gelurile de duș NIVEA Fresh Blends au grijă de piele lăsând-o suplă, fină la atingere și catifelată. În același timp, aduc o senzație plăcută de prospețime și revigorare după fiecare duș.

În plus, noua gamă de geluri de duș NIVEA Fresh Blends are grijă și de mediul înconjurător, datorită formulei biodegradabile în proporție de 98% și ingredientelor derivate natural.

Combinația armonioasă dintre ingredientele inspirate de natură, extractele delicioase din fructe și laptele vegetal răsfață total simțurile cu arome extra-fresh.

Reducerea impactului negativ asupra mediului este un obiectiv important al NIVEA, compania dezvoltând continuu produse care sunt atente cu mediul înconjurător.

În plus, 90% din ingredientele folosite în realizarea gelului de duș NIVEA Fresh Blends sunt ingrediente derivate natural și nu conțin elemente de origine animală.

Prețul recomandat începând cu iunie 2020 este de 17.7 lei (TVA inclus), iar produsele vor fi disponibile în marii retaileri: Carrefour, DM, Auchan, Kaufland, Cora si alții.

NIVEA

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.

Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *