PARSA Beauty se implică responsabil pentru a spijini misiunea globală de salvare și protejare a planetei

PARSA Beauty, liderul european și cea mai apreciată marcă germană de accesorii de machiaj, accesorii pentru păr și produse de îngrijire personală, se implică responsabil pentru a spijini misiunea globală de salvare și protejare a planetei. În acest an, compania va lansa mai multe produse noi sustenabile, în toate segmentele de beauty, având la baza conceptul “Sustainably Beautiful – Today for tomorrow”.

PARSA Beauty“Compania PARSA Beauty pune în practică modul sustenabil în care gândește întregul lanț de valori. Până la urmă, îngrijirea modernă a frumuseții funcționează chiar și fără deșeuri inutile din plastic, chimicale nocive și nedreptate socială. Și toate acestea pentru o îngrijire sustenabilă a frumuseții și echitabilă din punct de vedere social, fără niciun compromis.

Sustenabilitatea este o dezvoltare care răspunde nevoilor prezentului, fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi,” a declarat Darius Constantin Weller, Director PARSA Beauty România.

PARSA Beauty – calitate, integritate, încredere

“PARSA Beauty promite calitate la cele mai înalte standarde, iar aceasta stă la baza întregului proces de creație. Calitatea creează longevitate și prin urmare, sustenabilitate. Compania PARSA Beauty garantează că toate produsele îndeplinesc cerințele stricte în ceea ce privește calitatea tehnică, socială și ecologică.

În acest sens, numeroase certificate de sustenabilitate, calitate și siguranță obținute, cum ar fi ISO 9001, FSC®, amfori BSCI (Asociația Globală de Afaceri pentru Comerț Deschis, Sustenabil și Echitabil, din care face parte și PARSA) și IFS, sunt dovadă vie a responsabilității față de clienți, furnizori și nu în ultimul rând față de natură,” a completat Darius Constantin Weller.

Ambalare responsabilă

PARSA Beauty reduce amprenta ecologică din gama de produse și din ambalajul de transport. Deoarece în prim plan se află clienții, PARSA pune accentul pe o foarte bună informare cu ajutorul ghidului elaborat pentru etichetarea sustenabilă. Prin intermediul produselor certificate FSC®, PARSA contribuie în mod activ la practicarea unei silviculturi favorabile din punct de vedere ecologic și social.

CU ♥ PENTRU NATURĂ – aceste produse prezintă aspecte speciale referitoare la sustenabilitatea ecologică, spre exemplu, folosirea materialelor plastice biodegradabile. Simbolul inimii din produsele 100% VEGANE marchează aceste produse ca fiind lipsite de ingrediente de origine animală, în timp ce inima reciclată indică utilizarea materialelor reciclate în procesul de fabricație al acelui produs.

De la trestia de zahăr, la peria de păr

PARSA Beauty a dezvoltat o nouă gama de perii din linia NATURE LOVE, care sunt blânde atât cu părul, cât și cu mediul. Aceste produse inovative sunt fabricate din material plastic biodegradabil, iar perii vegani conferă mult mai multă strălucire oricărui look.

PARSA Beauty evită, în mod constant și într-o proporție foarte mare, folosirea materialelor sintetice. De aceea, periile din linia NATURE LOVE sunt fabricate din PLA (Acid Polilactic), un material biodegradabil, rezistent la căldură, durabil, totodată sustenabil și de înaltă calitate. Acest material inovativ, obținut din trestia de zahăr, este o materie primă sustenabilă și prietenoasă cu mediul.

PARSA Beauty

Prix de Beauté, nominalizări la categoria Green Beauty

PARSA Beauty impresionează cu periile organice de îngrijire din gama NATURE LOVE și ocupă o poziție de top pe lista primilor trei nominalizați la categoria Green Beauty.

Premiile Prix de Beauté se acordă o dată pe an de către revista Cosmopolitan pentru cele mai remarcabile și inovative produse de frumusețe. Categoria de premii Green Beauty onorează produsele care conțin ingrediente organice, ambalaje sustenabile și conceptele prietenoase cu mediul. Un grup specializat format din dermatologi, experți in cosmetică și editorul șef al revistei Cosmopolitan, împreună cu un grup de cititori, selectează câștigătorii.

Vegan. Natural. Frumos.

Noua linie cu bambus PARSA Beauty, care combină sustenabilitatea în ceea ce privește styling-ul și îngrijirea pielii, este fabricată din bumbac certificat FSC®, provenit din culturi responsabile și sustenabile și este simbolul frumuseții naturale.

Periile cosmetice de înaltă calitate sunt fabricate din bambus natural și păr sintetic fin. Materialul natural este durabil, robust și rezistent la apă. Machiajul nu are doar un aspect natural cu ajutorul acestor produse, ci acestea sunt de asemenea ideale pentru vegani și pentru persoanele alergice la animale.

PARSA Beauty

În România, gama de produse PARSA Beauty se regăsește în rețelele de magazine: Carrefour (hipermarketuri și Market), dm (drogerie markt), PROFI, MEGA IMAGE, iar online în eMAG, Fashion Days, Profihairshop și elefant.ro.

Mai multe informații pe: www.parsa-beauty.de
Contact: officerumaenien@Parsa-Beauty.de/ Telefon: + 40 (0) 731 889 188.

PARSA Beauty

Cu un portofoliu care încorporează mai mult de 5.000 articole și cu o prezență în peste 30 de țări, compania germană de familie PARSA Haar-Modeartikel Gmbh, înființată în anul 1986, este liderul de piață din domeniul produselor de îngrijire și frumusețe din Europa. PARSA Beauty înseamnă sortimente variate de produse, în care se îmbină armonios creativitatea și inovația, și mai ales calitatea înaltă în segmentele dedicate îngrijirii părului și styling, a accesoriilor de machiaj și păr, în pas cu tendințele actuale, accesoriile pentru cosmetică, manichiură și pedichiură și accesoriile de baie.

Creșterea dinamică a companiei se datorează competențelor acumulate de-a lungul deceniilor și a angajamentului celor peste 1.200 de angajați din centrul administrativ și logistic din Sinsheim, Germania, precum și a celorlalti angajați din cele 5 filiale existente în prezent: Ungaria, Cehia, Croația, România și Serbia.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *