Pfeifer & Langen, producătorul german de zahăr, prezent și în România, sărbătorește aniversarea de 150 de ani

Compania Pfeifer & Langen, unul dintre cei mai mari producători de zahăr din Europa, cu operațiuni în 11 țări europene, sărbătorește, în acest an, 150 de ani de existență. Compania distribuie zahăr și pe piața din România, sub marca Diamant. Iată povestea de succes a afacerii de familie Pfeifer & Langen.

Pfeifer & LangenPovestea Pfeifer & Langen a început cu sfecla de zahăr

Cine vede silueta Domului din Köln în cele două conuri de zahăr din logo-ul mărci Pfeifer & Langen poate vedea chiar începuturile acestei companii.

La 19 aprilie 1870, în Köln, trei industriași și-au propus să folosească sfecla de zahăr locală din Renania și să facă zahărul disponibil pentru toți cei din regiune. Astfel, Emil și Valentin Pfeifer, împreună cu Eugen Lange, au înființat compania ce le poartă numele.

De atunci, Pfeifer & Langen a continuat să se dedice cu pasiune producerii zahărului de cea mai înaltă calitate și se numără în prezent printre producătorii de top din Europa. Compania reușeste să fie aproape de nevoile clienților din piețele în care operează, cu diverse sortimente de zahăr, apreciate de milioane de consumatori.

În cei 150 de ani, locurile de producție ale Pfeifer & Langen s-au extins de-a lungul zonelor de cultivare a sfeclei în șase locații din Germania și alte noi fabrici din Europa, unde compania produce variate specialități de zahăr.

Inovație constantă

La doar doi ani de la înființare, Pfeifer & Langen producea zahăr cubic după „tehnica lui Langen de obținere a cuburilor de zahăr”, iar acum 50 de ani intra pe piață ca prim producător de zahăr gelifiant.

Inovațiile au continuat, iar Pfeifer & Langen a întâmpinat astfel nevoi specifice ale producătorilor din industria băuturilor, a procesării laptelui, a produselor de panificație, dar și a dulciurilor şi ciocolatei. Pentru aceștia, compania a dezvoltat de-a lungul deceniilor mai multe sute de produse din zahăr și le-a venit în ajutor cu soluții individuale.

În prezent, sortimentul cuprinde zahăr cristal cu diverse granulații, zahăr invertit, zahăr pudră, siropuri de caramel, zahăr candel măcinat, zahăr bio, zahăr gelifiant, coloranți caramel, fondante, zahăr colorat sau aromatizat și multe alte tipuri de zahăr funcțional pentru cele mai variate utilizări.

Respect pentru natură

Pfeifer & Langen

Dacă drumul până la toate aceste realizări a fost unul de 150 de ani, drumul pe care îl face sfecla de la câmpuri până la fabrici este unul scurt, care asigură o relație sustenabilă cu natura. Încă de la început, grija pentru mediu a fost mereu una dintre preocupările centrale ale companiei.

Asftel, în procesul de fabricație, Pfeifer & Langen valorifică aproape 100% din materia vegetală și folosește apa rezultată din sfecla recoltată la procesul de producție. Mai mult, în fabricile companiei sunt utilizate tehnologii moderne, ecologice și eficiente, pe care compania le-a dezvoltat în mare parte prin propriile resurse şi cunoştinţe.

Parteneri de 150 de ani

Iar dacă totul a început ca o afacere de familie, acum familia s-a extins. Dintre clienții fideli ai producătorului Pfeifer & Langen fac parte producători faimoși din industria băuturilor, lactatelor, produselor de panificație și dulciurilor, precum și marile reţele de magazine, unde sunt vândute produsele companiei sub marca Diamant.

De aceea, în anul aniversar, Preifer & Langen le mulțumește tuturor angajaților, clienților, agricultorilor şi partenerilor care au făcut posibile toate aceste realizări din ultimii 150 de ani.

Mai multe informații pe www.pfeifer-langen.com.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *