Precizare Dr. Oetker România, în urma achiziționării unui teren de 14 hectare în județul Argeș

Dr. Oetker România a achiziționat în 2013, prin licitație publică, un teren de 14 hectare situat în imediata vecinătate a unității de producție din Curtea de Argeș. Terenul a fost cumpărat de la Primăria „Valea Iașului” și se alătură celorlalte achiziții de portofoliu ale companiei.

În urma interesului manifestat de mass-media față de această achiziție şi a zvonurilor că pe acest teren se va construi o nouă unitate de producţie, Dr. Oetker România a făcut azi, 19 februarie 2014, o precizare potrivit căreia „de îndată ce planurile de dezvoltare ale companiei vor intra într-o etapă care va putea fi comunicată, le vom aduce la cunoștința opiniei publice.”

1

Cu o prezență de peste 15 ani pe piața românească, Dr. Oetker se află în top-ul companiilor din județul Argeș, având o cifră de afaceri de peste 55 milioane de euro (inclusiv export) și 450 angajați.

Compania a înregistrat în 2012 o creștere de aproximativ 13% față de anul anterior. Dr. Oetker este o companie solidă şi un investitor important pentru piața locală.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Precizare Dr. Oetker România, în urma achiziționării unui teren de 14 hectare în județul Argeș
Explorează subiecte similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: