ZaharulOradea

Protex lansează platforma online www.protexdoneazasanatate.ro

“Spală-te pe mâini! Dă o mână de ajutor sănătăţii tale!”, campania educaţională iniţiată de Colgate-Palmolive cu ocazia Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini (15 octombrie) continuă şi în mediul online.

După ce peste 10.000 de copii şi adulţi au semnat „pactul mâinilor curate” şi au primit ca răsplată produse Protex, săpunul numărul 1 în România în protecţia antibacteriană , Colgate-Palmolive lansează platforma online www.protexdoneazasanatate.ro. Până în data de 18 noiembrie 2011, pentru fiecare promisiune a oricărui posesor de cont Facebook că se va spăla corect pe mâini, însoţită de un like acordat cauzei Protex, Colgate-Palmolive va dona un produs Protex către Crucea Roşie Română. În acest fel, tot mai mulţi români vor putea afla cât de important este spălatul pe mâini, un gest simplu care poate salva vieţi. În plus, mii de produse Protex vor ajunge la copiii ajutaţi de Crucea Roşie Română.

În cadrul programului educaţional Protex “Spală-te pe mâini! Dă o mână de ajutor sănătăţii tale!”, dezvoltat în parteneriat cu Crucea Roşie Română cu ocazia Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini (15 octombrie), peste 5.000 de copii din şcolile şi grădiniţele bucureştene au învăţat tehnica spălatului corect pe mâini şi au primit săpunuri Protex. Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri Antena 1, „Observator 19”, s-a alăturat campaniei şi i-a învăţat pe copii cum să se spele corect pe mâini, urmând cei 11 paşi esenţiali.

De Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini, în pasajul staţiei de metrou Victoriei a fost amplasat un panou uriaş cu toate angajamentele în formă de mânuţă, semnate de cei mici ca un simbol al promisiunii lor că îşi vor păstra mâinile curate. Peste 5.000 de trecători, impresionaţi de gestul copiilor, s-au alăturat iniţiativei lănsându-şi „amprenta” pe panoul Protex. Până în data de 17 octombrie, în jur de 10.000 de semnături au stat mărturie a faptului că bucureştenii şi-au luat angajamentul de a se spăla corect pe mâini în viitor!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,054 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Protex lansează platforma online www.protexdoneazasanatate.ro
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Au fost odata adevarate. Acum au fost si micsorate si compozitia stricata. Nu este originala decat primii 2 mm, apoi zicu ca este din ala de casa cu soda caustica si grasime. In concluzie, nu mai sunt cum au fost la inceput.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: