Segafredo, cunoscutul brand italian de cafea, prezent în România prin intermediul companiei INTER CONECTER

Segafredo, cunoscutul brand italian de cafea, va fi prezent în România, începând cu 1 ianuarie 2021, prin intermediul INTER CONECTER, compania timișoreană specializată de 20 de ani în importul de dulciuri și de produse alimentare premium.

SegafredoSegafredo Zanetti, brandul aparținând Grupului italian Massimo Zanetti Beverage, un lider în producția de cafea, își începe istoria în 1973, în Pianoro, un mic orășel din Italia, situat lângă Bologna, unde și azi își are sediul central, și devine rapid un brand apreciat în toată lumea.

Astăzi, Segafredo Zanetti este liderul incontestabil al cafelei espresso în Italia, precum și în întreaga lume. Brandul Segafredo se produce în peste 20 de fabrici de cafea, de pe 4 continente, iar misiunea și obiectivul principal al experților Segafredo este să dezvolte cultura cafelei italiene oferind produse Premium, cu grijă pentru gust și aromă.

Începând cu 1 ianuarie 2021, întreaga gama de cafea Segafredo va fi disponibilă în portofoliul companiei Inter Conecter: cafea măcinată, cafea boabe, cafea organică sau capsule, cafea turcească și cafea decofeinizată etc.

Inter Conecter

Brandul de cafea Segafredo vine în completarea portofoliului de branduri Premium al companiei Inter Conecter: Hamlet – Belgia, Reber Mozart – Germania, Goldkenn – Elveția, Villars – Elveția, Pralibel – Belgia, Abtey – Franța, Heindl – Austria, Movenpick – Elveția, Stella Bernrain – Elveția, Almondy – torture Congelate Milka, Toblerone, Leonidas – Ice Cream, Bailey`s Ice Cream.

Portofoliul de produse Inter Conecter mai conține și brandul Americana, un brand aparținând companiei timișorene, readus în România de companie în 2015, cu ciocolată, napolitane, batoane, biscuiti, drajeuri etc.

Contact – Daniel Preunca, Director Marketing INTER CONECTER / telefon: (0723) 171 474.

Segafredo Zanetti

Brandul Segafredo Zanetti aparține Grupului italian Massimo Zanetti Beverage (MZB), unul dintre cei mai mari producători de cafea din lume, un holding format dintr-o largă rețea de companii în creștere constantă și rapidă la nivel mondial.

MZB este un grup multinațional cotat la bursa din Milano, format, în acest moment, din aproximativ 50 de companii prezente pe toate continentele, dintre care majoritatea fiind lideri locali în sectorul lor de referință, cu un portofoliu de produse de înaltă calitate: cafea, ceai, cacao și condimente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *