Varta a lansat în România lanterna indestructibilă

Luminozitate: până la 140 lm, durata de viață a bateriei: până la 85 ore, distanța de iluminare: până la 350 de metri. Acestea sunt caracteristicile lanternei indestructibile VARTA, lansată deja la nivel internațional şi disponibilă acum şi în România.

Lanterna indestructibilă VARTA a fost lansată marţi, 17 noiembrie 2011, în cadrul unui eveniment în care trei dintre cei mai puternici sportivi din România au încercat din răsputeri să o distrugă. Testată de către Ion Oncescu, Radu Valahu și Daniel Instalatorul în cele mai dure și neașteptate probe, îndoită cu cleștii, trecută prin foc, ținută într-un bloc de gheață și lovită cu bâta de baseball, lanterna VARTA a rămas intactă și a dovedit astfel că își merită pe deplin numele: INDESTRUCTIBILA.

Departe de a fi o simplă lanternă, lanterna indestructibilă VARTA rezistă în condiții în care alte lanterne cedează. Datorită designului de produs extrem de robust, lanterna indestructibilă VARTA supraviețuiește chiar și la o cădere de la înălțimea de 9 metri și poate rezista la o greutate maximă de 8 tone. Materialul din care este confecționată – aluminiu pentru avioane, special călit, pentru durabilitate maximă – garantează faptul că lanterna absoarbe chiar și cele mai puternice șocuri și lovituri. De asemenea, lanterna este protejată la jet de apă.

Gama de lanterne indestructibile VARTA cuprinde cuprinde șase produse diferite, disponibile în 3 versiuni, pentru baterii de tip AA, AAA și C. Lanternele indestructibile model 3AAA și 3C au două niveluri de luminozitate, unul fiind corespunzător modului de economisire a energiei.

Materialele dure din care este confecționată și construcția internă extrem de rezistență la șoc și impact fac din aceasta ajutorul perfect pentru oamenii activi, pasionați de activități outdoor și sporturi extreme, dar și pentru munca dură pe șantierele de construcții. Lanterna indestructibilă VARTA este un gadget robust pe care orice bărbat și-l dorește, fie pentru muncă, timp liber sau activități casnice. Chiar și în jurul casei pot apărea provocări pentru o lanternă, de la copiii care demontează orice și până la urcatul în pod pe întuneric. Lanterna indestructibilă VARTA rezistă însă în orice situație.

Lanterna indestructibilă VARTA este disponibilă pentru vânzare în magazine online specializate, cu prețuri cuprinse între 55 și 180 de lei.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Varta a lansat în România lanterna indestructibilă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. buna lanterna merita bani

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: