VARTA donează 1 leu către Fundația Brico Dépôt la fiecare blister de baterii vândut, în cadrul campaniei VARTA Helps

VARTA, lider tehnologic în producția de baterii, donează 1 leu către Fundația Brico Dépôt la fiecare blister de baterii vândut, în cadrul campaniei VARTA Helps.

VARTA

„Pentru că ne dorim să oferim clienților noștri doar experiențe de calitate, am ales ca vedetă a campaniei VARTA Helps cea mai puternică baterie VARTA. Dezvoltată în special pentru utilizarea în dispozitive cu consum mărit de energie, echipamente computerizate sau lanterne, VARTA LONGLIFE Power oferă energia puternică necesară pentru dispozitivele cu un consum mare de energie.

În acest mod, VARTA încearcă să aducă o contribuție directă în sprijinul comunității locale, alături de partenerii săi din retail, inclusiv în retailul FMCG” a declarat Roxana Siboiu, Managing Director VARTA Consumer Batteries Romania.

Context

Încă de la începutul anului 2019, grupul VARTA AG s-a preocupat de bunăstarea copiilor și a tinerilor adulți, lansând în Europa inițiativa caritabilă VARTA Helps. Compania a devenit partener al mai multor asociații europene care luptă pentru combaterea malnutriției și a inegalității sociale în țările în curs de dezvoltare.

În România, anul 2020 a reprezentat debutul campaniei VARTA Helps, primele parteneriate pe plan local fiind încheiate cu Asociația Speranța Pentru Copii Brașov, Organizația Umanitară Concordia și Fundația eMAG pentru Educație.

În 2021, a continuat acest demers, sprijinind în cadrul campaniei VARTA Helps, Asociația Climb Again – terapie prin escalada, Fundația eMAG pentru Educație și Fundația Brico Dépôt.

Fundația Brico Dépôt

Obiectivul pe termen lung al Fundației Brico Dépôt este ca, alături de partenerii săi, să ajute cât mai mulți oameni, din cât mai multe comunități vulnerabile din întreagă țară, să afle ce înseamnă cu adevărat „acasă”. Astfel, Fundația Brico Dépôt ȋşi propune ca, în primii 5 ani de activitate, să îmbunătățească condițiile de locuit, calitatea și siguranța vieții, pentru cel puțîn 10.000 de beneficiari direcți.

Anul acesta, Fundația Brico Dépôt a lansat cea de-a doua ediţie a campaniei de finanţare „Casele bune schimbă vieţi”, ȋn cadul căreia, timp de 10 zile, organizaţiile non-guvernamentale din Romȃnia au avut ocazia să aplice pentru finanţarea cu până la 50.000 de lei a unui proiect de ȋmbunătăţire a condiţiilor de locuit, a calităţii şi a siguranţei vieţii, ȋn comunități dezavantajate din Romȃnia.

VARTA AG

VARTA AG produce și comercializează un portofoliu cuprinzător de baterii, de la micro-baterii, baterii de uz casnic, sisteme de stocare a energiei până la soluții de baterii specifice clienților pentru o varietate de aplicații și, în calitate de lider tehnologic, stabilește standardele industriei în domenii importante. În calitate de companie mamă a grupului, operează în segmentele de afaceri „Microbatteries & Solutions” și „Household Batteries”.

Segmentul „Microbaterii și soluții” se concentrează pe afacerea OEM pentru microbaterii și pe pachetul de baterii litiu-ion. Prin cercetare și dezvoltare intensă, VARTA stabilește standarde globale în sectorul microbateriilor și este un lider inovator recunoscut pe piețele importante de creștere a tehnologiei litiu-ion și a bateriilor primare pentru aparate auditive. Segmentul „Baterii de uz casnic” cuprinde activitatea de baterii pentru clienții finali, inclusiv baterii de uz casnic, acumulatori, încărcătoare, energie portabilă (power bank-uri) și lanterne, precum și dispozitive de stocare a energiei.

Grupul VARTA AG are în prezent aproape 4.000 de angajați. Cu cinci unități de producție și fabricație în Europa și Asia, precum și centre de vânzare în Asia, Europa și SUA, filialele operaționale ale companiei sunt active în prezent în peste 75 de țări din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *