VARTA lansează noua gamă de lanterne Work Flex, ce conține 4 modele multifuncționale, potrivite pentru fiecare proiect DIY

VARTA, lider tehnologic în producția de baterii, lansează noua gamă de lanterne Work Flex, ce conține 4 modele multifuncționale, potrivite pentru fiecare proiect DIY. Acestea oferă nu numai performanțe atrăgătoare, ci și unesc versatilitatea cu stilul unic, manopera de înaltă calitate, funcțiile practice și dimensiunile compacte.

Din ce în ce mai multe persoane consideră că proiectele de bricolaj sunt modalitatea perfectă de a reduce stresul și de a-și exprima creativitatea. Mai mult, mereu este ceva de făcut prin casă, oricât de mult ai incerca să ții totul în ordine. VARTA vine în sprijinul tău cu gama de lanterne Work Flex – 4 modele multifuncționale, perfect concepute pentru a-ți fi la îndemână atunci când ai nevoie.

VARTAO serie de lanterne robuste de înaltă performanță

Este important pentru toți cei care pornesc diverse proiecte tip DYI să se simtă încrezători în propriile abilități, dar este și mai important pentru ei să aibă instrumente în care să pot avea încredere.

Dacă un instrument va trebui folosit cu regularitate, acesta trebuie să convingă prin calitate și printr-un design ergonomic bine conceput. Cu noua gama Work Flex, VARTA oferă o serie de lanterne robuste de înaltă performanță, care au lumina perfectă pentru toate tipurile de proiecte de lucru.

Designul unic al produsului nu lasă nici o îndoială că lanternele din această serie sunt fabricate de VARTA. Forma triunghiulară a corpului fiecărei lanterne face aluzie la celebrul logo VARTA, așa-numitul „triunghi”. Această formă practică pe trei fețe garantează că lanterna stă stabilă și nu se va rostogoli când nu te uiți. .

Designul distinctiv „triunghiular” revine și în alte mici detalii, de exemplu, în comutatorul de pornire /oprire. O aderență bună este asigurată de un strat suplimentar de cauciuc pe carcasa din plastic negru de înaltă calitate.

Rezistență la șoc, apă și praf

Toate lanternele din gama Work Flex sunt extrem de rezistente:

  • Pocket Light și BL30R sunt protejate împotriva stropirii cu apă (IPX4)
  • Work Flex Area Light și Work Flex Telescope Light sunt protejate suplimentar împotriva pătrunderii de praf (IP54) și pot rezista cu ușurință la o cădere de la o înălțime de doi metri
  • O scufundare de la o înălțime de un metru nu este o problemă pentru Pocket Light și reflectorul BL30R
  • În cazul lanternei de cap Work Flex Motion Sensor vorbim de protecție la apă și praf (IP54), totul în condițiile unei libertăți totale de mișcare – lanterna pornește și se oprește doar cu o fluturare a mâinii in modul Motion Sensor activat.

Promoție VARTA pentru gama Work Flex

În perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2021, poți găsi lanternele din gama VARTA Work Flex la prețuri speciale intr-o campanie dedicată tuturor posesorilor de card Multi Bonus, în rețeaua benzinăriilor MOL Romania.

VARTA și-a prezentat în acest an noua identitate de marcă, care asigură o vizibilitate și mai mare la punctul de vânzare și subliniază poziția mărcii pe piață. VARTA AG a dezvăluit deja noul logo împreună cu o nouă identitate de marcă, în luna februarie. În al doilea pas, toate bateriile de uz casnic, lanternele și bateriile externe VARTA au primit un design fundamental nou. Rebrandingul este însoțit de o campanie de comunicare sub titlul „Imaginați-vă mai mult”.

VARTA AG

VARTA AG produce și comercializează un portofoliu cuprinzător de baterii, de la micro-baterii, baterii de uz casnic, sisteme de stocare a energiei până la soluții de baterii specifice clienților pentru o varietate de aplicații și, în calitate de lider tehnologic, stabilește standardele industriei în domenii importante. În calitate de companie mamă a grupului, operează în segmentele de afaceri „Microbatteries & Solutions” și „Household Batteries”.

Segmentul „Microbaterii și soluții” se concentrează pe afacerea OEM pentru microbaterii și pe pachetul de baterii litiu-ion. Prin cercetare și dezvoltare intensă, VARTA stabilește standarde globale în sectorul microbateriilor și este un lider inovator recunoscut pe piețele importante de creștere a tehnologiei litiu-ion și a bateriilor primare pentru aparate auditive. Segmentul „Baterii de uz casnic” cuprinde activitatea de baterii pentru clienții finali, inclusiv baterii de uz casnic, acumulatori, încărcătoare, energie portabilă (power bank-uri) și lanterne, precum și dispozitive de stocare a energiei.

Grupul VARTA AG are în prezent aproape 4.000 de angajați. Cu cinci unități de producție și fabricație în Europa și Asia, precum și centre de vânzare în Asia, Europa și SUA, filialele operaționale ale VARTA AG sunt active în prezent în peste 75 de țări din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *