Noile modele VARTA Outdoor Ambiance Lantern L10 și L20 vor fi disponibile în magazine începând cu octombrie 2022

Odată cu venirea toamnei, începem să renunțăm ușor la serile liniștite petrecute afară din casă, în camping, în curte sau pe balcon, din cauza zilelor din ce în ce mai scurte. Însă un felinar nu este doar o sursă de lumină practică, ci și un accesoriu cu design elegant. Noile lanterne de la VARTA oferă funcții practice și luminează serile confortabile în atmosferă și stil. Noile modele Outdoor Ambiance Lantern L10 și L20 vor fi disponibile în magazine începând cu octombrie 2022. Cu ocazia acestei lansări, VARTA prelungește magia serilor de vară afară cu noile lanterne pentru ambianță de exterior și îți aduce o nouă provocare: hai să întâmpinăm apusul împreună pe pârtia Sorica, în Azuga, pe 21 octombrie 2022!

Indiferent dacă ai ales sa campezi pe malul mării sau sus, în munți, sau pur și simplu ieși la un pahar de vin pe balcon, serile impreună, in aer liber, sunt o modalitatea perfectă de relaxare. Combinația dintre iluminarea practică, reglabilă și designul elegant face ca noile lanterne de exterior de la VARTA să fie ideale pentru camping sau pentru uz casnic.

Câteva exemple: Cu doar 15,3 cm înălțime și o greutate de doar 280 de grame, Outdoor Ambiance L10 este însoțitorul perfect pentru o excursie la Azuga. Dacă intenționați să mergeți la un concurs de alergare în weekend cu cortul, Outdoor Ambiance L20, cu puterea sa de până la 400 de lumeni, creează în mod optim atmosfera de iluminare pe timp de noapte potrivită în și în jurul cortului dvs.

Cele două modele în gri (L10) și albastru (L20) sunt elemente de design atractive pe o masă sau o pătură de picnic datorită impermeabilizării certificate IPX4, designului rezistent la șocuri și a siglei VARTA argintie. Cârligele încorporate în partea de sus și de jos fac să atârne aceste felinare oriunde doriți, iar dacă situația necesită lumină clară și puternică, capacele pot fi îndepărtate cu ușurință de pe toate cele două felinare.

Hai să întâmpini apusul pe Sorica!

VARTAVenirea toamnei nu înseamnă că distracția a luat sfârșit, iar VARTA este alături de toți iubitorii muntelui și ai sportului pe 21 octombrie, cu o nouă provocare: hai să întâmpini apusul pe Sorica, într-o cursă arzatoare, de doar 2 km și 550 m diferență de nivel: Sorica Sunset Vertical, luminat de VARTA!

Curajoșii care ajung în vârf vor avea parte de răsplată pe măsura efortului depus, iar publicul prezent la fața locului așteaptă cu nerăbdare să afle cine va fi în acest an încununat cu titlul de King and Queen of Sorica.

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri aici: https://azuga.trailrace.ro/.

Citește și Xrace 2022 powered by VARTA, prima cursă de alergare în zona montană a Buzăului.

VARTA AG

VARTA AG produce și comercializează un portofoliu cuprinzător de baterii, de la micro-baterii, baterii de uz casnic, sisteme de stocare a energiei până la soluții de baterii specifice clienților pentru o varietate de aplicații și, în calitate de lider tehnologic, stabilește standardele industriei în domenii importante. În calitate de companie mamă a grupului, operează în segmentele de afaceri „Microbatteries & Solutions” și „Household Batteries”.

Segmentul „Microbaterii și soluții” se concentrează pe afacerea OEM pentru microbaterii și pe pachetul de baterii litiu-ion. Prin cercetare și dezvoltare intensă, VARTA stabilește standarde globale în sectorul microbateriilor și este un lider inovator recunoscut pe piețele importante de creștere a tehnologiei litiu-ion și a bateriilor primare pentru aparate auditive. Segmentul „Baterii de uz casnic” cuprinde activitatea de baterii pentru clienții finali, inclusiv baterii de uz casnic, acumulatori, încărcătoare, energie portabilă (power bank-uri) și lanterne, precum și dispozitive de stocare a energiei.

Grupul VARTA AG are în prezent aproape 4.000 de angajați. Cu cinci unități de producție și fabricație în Europa și Asia, precum și centre de vânzare în Asia, Europa și SUA, filialele operaționale ale VARTA AG sunt active în prezent în peste 75 de țări din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *