Yummy Tummy BIO își mărește gama de gustări certificate ecologic

Gama de produsele Yummy Tummy BIO, primele gustări certificate ecologic din România – un concept pentru o viață sănătoasă introdus în România de compania Alchemis Solutions – s-a îmbunătățit cu noi produse.

Astfel, pe lângă sandwich-urile proaspete și salatele gata preparate, în portofoliul de produse Yummy Tummy BIO s-au introdus produse noi precum: supă cremă de legume și supă cremă de linte cu mentă, fasole bătută cu pesto, pastă de năut cu pesto, orez cu lapte și stafide, paella cu turmeric (un orez cu legume și turmeric), chec cu cacao și fursecuri cu stafide.

Yummy Tummy BIO„Toate aceste produse noi introduse în portofoliul nostru sunt certificate ecologic și au sigla și eticheta ecologică UE, noi fiind prima și singura companie de pe piață care propune consumatorilor o gamă de largă de gustări certificate ecologic.

O altă noutate absolută pe piața din România este că toate produsele noatre sunt ambalate în caserole sustenabile, produse integral din plante și care sunt 100% biodegradabile și compostabile. Misiunea noastră este să contribuim atât la crearea unei lumi sănătoase cât şi la protejarea mediului înconjurător”, a declarat Alina G. Frimu, CEO Alchemis Solutions și creatoarea gamei de produse Yummy Tummy BIO.

Inovatoare în termeni de rețete, preparatele Yummy Tummy Bio combină superalimentele în vogă în acest moment, precum năutul, quinoa, semințele, cătina, sucul de rodii și salatele mangold, măcrișul, kale-ul, red mustard-ul și tatsoi-ul, într-un mix & match de consistențe diferite, capabile să satisfacă curiozitatea și gusturile consumatorilor moderni.

Produsele Yummy Tummy Bio răspund perfect nevoilor celor care își doresc din ce în ce mai mult produse sănătoase, practice și rapide.

În scurt timp de la lansare, produsele Yummy Tummy BIO au fost listate in Carrefour

„Putem să anunțăm, cu bucurie, că ne-am listat produsele în 8 magazine Carrefour (Green Court, Promenada, Floreasca, Dorobanți, Aeroport Otopeni, Park Lake, Colentina și Veranda). Și mai bucuroși am fost când am descoperit că oamenii așteptau de mult să poată achiziționa mâncare gătită certificată ecologic motiv care ne-a dat curajul să lansăm din ce în ce mai multe produse. Următoarele vor fi șnițel de pui, chifteluțe de vită și falafel”, a precizat Alina Frimu.

Ce urmează?

„Dorim ca produsele noastre să ajungă la cât mai mulți consumatori, chiar și la aceia care încă nu fac diferența între natural și bio și care nu au descoperit încă faptul că ECOLOGIC înseamnă fără pesticide, fără conservanți, fără hormoni și antibiotice și fără OMG. 

Ca deschizători de drumuri în categoria de gustări certificate ecologic, ne asumăm și rolul de a educa consumatorul. Avem această obligație. Astfel, în acest moment, punem la punct o campanie de informare ce va demara în curând cu sloganul Pentru cei care fac diferența.

În doar câţiva ani, piaţa de produse alimentare a suferit modificări semnificative, tot mai mulţi consumatori descoperind avantajele produselor ecologice. Sănătatea noastră şi a copiilor noştri a devenit o responsabilitate socială, alături de protejarea mediului. Putem deveni consumatori responsabili prin alegerile etice pe care le facem atunci când cumpărăm un produs, aceştia fiind primii paşi în protejarea sănătăţii noastre. Consumul de produse ecologice este, în primul rând, o opţiune în direcţia beneficiilor oferite de natură, aşa cum ea ne oferă ce are mai bun.

Atenţia acordată produselor ecologice este un vot direct acordat unui viitor durabil pentru mai multe generaţii de acum încolo”, a declarat Alina Frimu.

Produsele sub brandul Yummy Tummy BIO – sandwich-uri proaspete, salate, supe gata preparate și mâncare gătită (ready to eat) – sunt unice în termeni de calitate și gust și sunt destinate zonei de catering (delivery), magazinelor BIO specializate și retailului modern, în categoria de produse tip „Ready-To-Eat” sau „On-The-Go”, aflată într-un trend constant de creștere, odată cu alocarea de către retaileri a unor spații dedicate de vânzare pentru acest tip de produse.

YUMMY TUMMY BIO Contact:

e-mail: office@yummytummy.ro/ tel. 0735.557.442

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *