Cătălin Samara este noul Director Operațional al Carrefour România

Începând cu această lună, Cătălin Samara preia rolul de Director Operațional al Carrefour România, în urmă plecării lui Tareck Ouaibi în Polonia. 

CarrefourCătălin Samara se va ocupa de toate formatele operate de către retailer în România: Hypermarket, Supermarket, Proximitate și Supeco, formatul de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry.

Cu o experiență de 18 ani în industria de retail & FMCG, Cătălin Samara a ocupat în ultimul an poziția de Marketing Officer, Chief digital, e-commerce, IT, clients services&omnichannel organisation Carrefour România.

“Expertiza sa operațională este extrem de bogată, mergând de la manager de department la director de magazin în hipermarket și mai târziu director operațional, ca membru în comitetul executiv. În experiența sa mai recentă, fiind responsabil de marketing, digital, e-commerce, IT și servicii clienți, Cătălin și-a adus propriul aport, facilitând procesul de digitalizare în Carrefour, dezvoltând Bringo și contribuind puternic la abordarea omnicanal pentru clienții noștri.

Cătălin Samara va juca un rol important în proiectele viitoare, în strategia de expansiune omnicanal din mediul provocator al pieței de retail și în contextul planului de transformare Carrefour 2022,” precizează reprezentanții Carrefour.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 334 magazine (nr: număr de magazine înregistrat la data de 5 decembrie 2018) din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketuri.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *