Grupul Winmarkt își extinde echipa de management

Grupul Winmarkt, subsidiara românească a grupului italian Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), care deține și administrează 15 proprietăți, 14 centre comerciale și o clădire de birouri, în 13 orașe din țară, își întărește echipa de management, prin adoptarea unor schimbări la nivelul consiliului de directori, începând cu luna ianuarie, 2019. Această decizie este parte a strategiei de dezvoltare și planului de operațiuni al grupului pentru piața locală.

WinmarktExtinderea Consiliului de Administrație (CdA) este una dintre măsurile implementate la nivelul managementului Win Magazin SA în acord cu strategia de dezvoltare și presupune o împărțire eficientă a atribuțiilor sporite, alocate până în prezent fostului CdA. Așadar, începând cu această lună, rolurile și gestiunea diviziilor sunt definite astfel:

  • Președinte Executiv al Consiliului de Directori – Daniele Cabuli (Chief Operating Officer în cadrul IGD SiiQ SPA)
  • Director Executiv – Carlo Barban (Director administrativ, juridic & Corporate Affairs la IGD SiiQ SPA), responsabil pentru divizia corporate, departamentul juridic, taxe și administrație.
  • Director Executiv – Gianluca Martora (Director de Achiziții și Dezvoltare la IGD SiiQ) cu responsabilități pentru dezvoltarea portofoliului imobiliar și a diviziei tehnice, cât și pentru relațiile publice și comunicarea externă.
  • Non executive Director – Andrea Bonvicini (Director Dizivia Financiara la IGD SiiQ SPA)
  • Non executive Director – Raffaele Nardi (Director de Planificare, Control și pentru Relații cu Investitorii la IGD SiiQ SPA)

Până în prezent, Carlo Barban a deținut roluri extinse în cadrul companiei, acționând ca CEO Win Magazin SA și Managing Director Winmarkt Management SRL cu rezultate notabile legate de dezvoltarea rețelei, încă din aprilie 2014. Anterior, a deținut 5 ani poziția de CFO al Win Magazin SA.

Preluarea ștafetei de la Carlo Barban de către Gianluca Martora, în ceea ce privește investițiile și comunicarea internă și externă, vine ca o urmare firească atât a extinderii echipei de management, cât și a experienței acumulate de Gianluca Martora în cadrul grupului IGD până în prezent, în funcția de Director de Achiziții și Dezvoltare. Martora va prelua de asemenea și rolul de Managing Director al subsidiarei Winmarkt Management SRL.

Gianluca Martora, Director Executiv Win Magazin SA & MD Winmarkt Management SRL Sunt foarte încântat să mă alătur consiliului de directori din această nouă perspectivă și să contribui în continuare la dezvoltarea companiei. Vom urma strategia de creștere definită în ultimii doi ani și suntem încrezători că eforturile conjugate ale echipei de management extinse vor aduce un plus de valoare pentru partenerii noștri de business și pentru clienții centrelor comerciale Winmarkt. Actualizarea continuă a proprietăților deținute în România rămâne o direcție în focus și pentru 2019.”

WinmarktCarlo Barban, Director Executiv Win Magazin SA: „Îi urăm bun-venit lui Gianluca Martora în echipa Winmarkt în această poziție. Implicarea lui în cadrul grupului nu este nouă, el aducând un semnificativ aport în ultimii ani în modernizarea centrelor Winmarkt, în rolul anterior de Supervizor Tehnic și Consilier Strategic pentru compania de consultanță REAG – Grupul de consultanță Imobiliară.”

Gianluca Martora are 37 de ani și o experiență de 6 ani în cadrul grupului IGD.

Winmarkt

Winmarkt este parte a grupului italian Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), care deține și administrează 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecăruia dintre cele 13 orașe: Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui. Achiziționată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este una dintre cele mai extinse rețele de centre comerciale din România. Compania italiana IGD (Immobiliare Grande Distribuzione) este listată la bursa din Milano și are o valoare a portofoliului de 2,5 miliarde euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *