Retailerul Kaufland a rămas fără CEO. Patrick Kaudewitz a demisionat

Patrick Kaudewitz, Președintele Consiliului de Administrație al Kaufland, retailer care face parte din grupul german de retail Schwarz Group, a demisionat din această funcție din motive personale, conform publicației Libensmittel Zeitung.
Plecarea managerului de la conducerea retailerului Kaufland s-a produs din motive personale, în acest moment neexistând un succesor pentru funcția de Președinte al Consiliului de Administrație.

Patrick Kaudewitz (foto), 55 de ani, a lăsat vacantă funcția de CEO al Kaufland, în ultima vreme el fiind supus unei presiuni enorme din partea conducerii Schwarz Group, deoarece transformarea companiei nu a progresat suficient de repede.

Faptul că anul trecut compania a crescut doar cu 0,3% în Germania poate fi, de asemenea, un alt motiv al plecării sale, în condițiile în care compania soră Lidl, crește mult mai repede.

Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 121 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *