Mars are un nou Director General pentru Europa Centrală

Mars, unul dintre cei mai importanți producatori din domeniul alimentar din lume, are un nou membru în echipa de conducere pentru Europa Centrală.

MarsBrian Ayling o înlocuiește pe Stéphanie Le Béchec în funcția de Director General Mars Europa Centrală. Ca parte a dezvoltării profesionale, Stéphanie a fost promovată în funcția de Președinte Regional Food. Brian Ayling se alătură echipei din Europa Centrală din poziția de Director General Mars Africa de Sud. Compania demonstrează încă o dată că strategia sa, bazată pe susținerea și dezvoltarea pe termen lung a angajaților săi talentați, dă rezultate.

În noul său rol, Brian Ayling va conduce o echipă de 540 Asociați, așa cum îi numește Mars pe angajații săi, care se va implica în dezvoltarea afacerii în Europa Centrală și va contribui la direcția strategică a companiei.

Prioritățile noastre continuă să fie concentrate în jurul consumatorilor, al calității și al dezvoltării capabilităților noastre excelente„, a declarat Brian Ayling.

Brian Ayling este un lider experimentat. S-a alăturat companiei Mars în 2001 ca marketing manager pentru Mars Africa de Sud. De atunci, timp de aproape optsprezece ani, el a avut roluri și poziții diverse în cadrul companiei. Din 2007 până în 2010 a fost Director Developing Categories, contribuind la dezvoltarea portofoliului de branduri Mars în Orientul Mijlociu. Mai târziu, Brian a preluat poziția de Director Regional pentru segmentul Wrigley, conducând o echipă puternică într-o regiune cu peste 70 de piețe din Africa și Orientul Mijlociu, unde a obținut rezultate de business excelente. De asemenea, a luat parte la elaborarea strategiei pentru un nou proiect de construcție a fabricii de gumă de mestecat din Kenya. În perioada 2015-2016, el a realizat unul dintre cele mai importante proiecte Mars din regiunea Africia Subsahariană: consolidarea celor patru segmente de afaceri Mars într-o nouă unitate numită Mars Multisales, pe care a condus-o până la numirea sa în noul rol în Europa Centrală.

Brian își dorește să aplice experiența vastă pe care a câștigat-o de-a lungul carierei sale îndelungate la Mars în cadrul echipei de conducere din Europa Centrală.

Apreziez cu adevărat toate oportunitățile pe care le primesc la Mars pentru a-mi construi cariera. Mars este o afacere de familie cu o cultură corporatistă unică, care permite tuturor Asociaților să își dezvolte abilitățile activând pe piețe, categorii și în zonele lor de interes. Eu, la fel ca Stéphanie și alți colegi, suntem o dovadă a acestui lucru. Sunt foarte încântat că am șansa de a dobândi  o nouă experiență profesională în Europa Centrală, care este cea mai puternică regiune din cadrul Mars Multisales și are o echipă fantastică, plină de Asociați talentați„, a declarat Ayling.

Mars deține un portofoliu larg de branduri cunoscute la nivel global, cum ar fi Pedigree®, Whiskas®, M&M’s®, Snickers®, Uncle Ben’s® și Orbit®. Mars ocupă constant poziții de top în clasamente prestigioase ale celor mai bune locuri de muncă la nivel mondial, precum Great Place to Work®.

Mars

Mars a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale. Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol în fabricarea de diverse produse și oferirea de servicii pentru oameni și pentru animalele de companie pe care aceștia le îndrăgesc. Cu o cifră de afaceri de aproximativ $35 miliarde, compania este un business global care produce unele dintre cele mai îndrăgite mărci din lume: : M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS and COCOAVIA®. Mars oferă de asemenea servicii medicale veterinare care includ BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® și Pet Partners™. Cu sediul în McLean, VA, Mars operează în peste 80 de țări. Cele 5 Principii ale Mars – Calitate, Responsabilitate, Reciprocitate, Eficiență și Libertate – îi inspiră zilnic pe cei peste 100.000 Asociați să creeze relații cu parteneri care să livreze creștere de care să fim mândri.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *