Mascuta_Vesela_Nou

Mega Image are un nou comitet executiv după preluarea conducerii de către Mircea Moga

Mega Image anunță schimbările la nivelul comitetului executiv care au avut loc după ce Mircea Moga (foto) a preluat conducerea companiei. Astfel, noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din: Mihai Spulber, Vicepreședinte Senior Operațional, Emil Ilin, Vicepreședinte Comercial, Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte Marketing, Comunicare și Sustenabilitate, Hadewych Vermunt, Vicepreședinte Financiar, Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane și Alina Vladoianu, Vicepreședinte Legal.

Modificările în structura organizațională a Mega Image:

Mega ImageEmil Ilin a preluat funcția de Vicepreședinte Comercial

Această poziție ocupată anterior de către Mircea Moga, înainte de numirea în poziția de Director General Mega Image. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniul comercial, Emil a condus în ultimii ani departamentul Buying Fresh și a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a companiei, fundamentată pe crearea unei experiențe complete la cumpărături.

Emil s-a evidențiat, printre altele, și prin implicarea sa activă în realizarea și lansarea unor proiecte strategice de succes, precum Gusturi Românești de la gospodari, Gusturi Românești de la fermieri, Mega Apetit.

În noul său rol, Emil coordoneaza operațiunile comerciale ale companiei, din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce și siguranță alimentară.

Alina Vlădoianu Teau a preluat funcția de Vicepreședinte Legal

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul juridic, Alina s-a alăturat echipei Mega Image în anul 2010 și de atunci a dovedit constant o solidă cunoaștere a aspectelor legale și o foarte bună înțelegere a aspectelor legate de business. În noul său rol, Alina va  continua să aibă o contribuție importantă la succesul și dezvoltarea Mega Image, participând activ atât la implementarea inițiativelor strategice ale companiei, cât și a celor din zona proprie de responsabilitate.

De asemenea, Alina reprezintă Mega Image în cadrul diverselor organizații din care compania face parte precum FIC, Coaliția și Concordia, și ocupă funcția de Vicepreședinte al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR). Este avocat din anul 2000 și membru al Baroului Olt.

Hadewych Vermunt a preluat funcția de Vicepreședinte Financiar

Această poziție a fost ocupată anterior de Lucian Vilau, înainte de numirea acestuia drept CFO în cadrul companiei Albert din Cehia. Hadewych face parte din echipa Ahold de șapte ani, timp în care a coordonat activitățile de Raportare Financiară și Managerială, precum și Business Services Finance Ahold Europa, și a deținut roluri precum Senior Director Group Control Reporting și Vicepreședinte Financiar Albert Heijn. În noua sa funcție, Hadewych conduce operațiunile financiare ale companiei și are o contribuție importantă în conturarea și implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru următorii ani.

„Imediat după ce am preluat ștafeta la conducerea Mega Image, am început să ne organizăm pentru a ne continua dezvoltarea pe mai departe. Schimbarea este necesară pentru a atinge obiectivele ambițioase pe care ni le-am propus, iar pentru acest lucru mă bucur să am alături o echipă matură, care și-a depășit mereu limitele”,  a declarat Mircea Moga, noul Director General Mega Image.

Astfel, noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din:

<> Mihai Spulber, Vicepreședinte Senior Operațional

<> Emil Ilin, Vicepreședinte Comercial

<> Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte Marketing, Comunicare și Sustenabilitate

<> Hadewych Vermunt, Vicepreședinte Financiar

<> Ileana Alexandru, Vicepreședinte Resurse Umane

<> Alina Vladoianu, Vicepreședinte Legal

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 676 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Oameni » Mega Image are un nou comitet executiv după preluarea conducerii de către Mircea Moga
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: