Nielsen are un nou Market Leader pentru Romania

Nielsen, compania globală de măsurare și analiză de date, a numit-o pe Iulia Pencea în poziția de Market Leader pentru România cu începere de la 1 februarie 2019, ca succesor al lui Luca DeNard ce va ocupă rolul de Market Leader al Nielsen Malaezia.

Iulia Pencea vine cu o experiență vastă din diferite industrii și metodologii de cercetare, lucrând în piețe din Europa de Est și din Orientul Mijlociu, unde pe parcursul carierei a îndeplinit o serie de roluri strategice cu responsabilități de leadership în continuă creștere.

În ultimii doi ani, Iulia Pencea a ocupat cu excelente rezultate poziția de Consumer Insights Leader pentru România, poziție ce a urmat celei de manager al echipei dedicate unui client strategic, coordonată regional din birourile Nielsen Emiratele Arabe Unite.

Din noua sa poziție de Market Leader pentru România, Iulia Pencea va juca un rol important în continuarea creșterii afacerii Nielsen în România și în același timp în consolidarea bunei reputațîi a companiei în ce privește calitatea serviciilor, livrabilelor și a consultanței oferite clienților din țară.

NIELSEN

Nielsen Holdings plc. (NYSE:NLSN) oferă o înțelegere cuprinzătoare a ceea ce consumatorii vizionează (WATCH) și cumpără (BUY). Divizia BUY oferă producătorilor de bunuri de larg consum  (industria FMCG) și retailerilor singură viziune globală pentru măsurarea performanței industriei de retail.

Prin integrarea informațiilor din diviziile Watch și Buy, precum și a altor surse, compania oferă clienților săi atât o măsurare de clasă mondială, cât și analize care îi ajută la îmbunătățirea performanțelor. Nielsen, o companie S&P 500, are operațiuni în peste 100 de țări care acoperă mai mult de 90% din populația întregii lumi.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *